Zuidwijk Carrosserieen B.V.

Maatwerk carrosseriebouw is de basis en de kracht van Zuidwijk Carrosserieën. Hierbij brengen de vakmensen van Zuidwijk Carrosserieën het beste in zichzelf naar boven. Alle jarenlang opgebouwde ervaring in de carrosseriebouw wordt gebruikt om tot speciale carrosserieën van de allerhoogste kwaliteit te komen. Elke wens op carrosseriegebied kan worden gerealiseerd.

Onder Zuidwijk Specials op deze website vindt u een aantal voorbeelden, voor diverse branches.

Uiteraard kan Zuidwijk Carrosserieën ook voor uw branche een vervoersoplossing op maat verzorgen.

Zuidwijk Carrosserieën beschikt over een 24-uurs hydrauliek service voor laadklep en laadkraan of andere hydraulische installatie reparaties en zijn dus dag en nacht te bereiken. 

Als een laadklep, laadkraan of ander hydraulische installatie om welke reden dan ook niet werkt is het zaak dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw carrosserieën kunt u terecht bij Zuidwijk Carrosserieën.

Ook voor laadklepservice en –keuringen staat Zuidwijk Carrosserieën voor u klaar, inclusief 24-uursservice. Verder verzorgt Zuidwijk Carrosserieën uw reparaties aan laadkranen, koelinstallaties, enzovoorts.

Onze carrosserieën hebben een lange levensduur door hun hoge kwaliteit. Het overzetten van uw carrosserie op een nieuwe truck is daarom vaak een interessante optie. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Een complete restyling van uw wagenpark?
Zuidwijk Carrosserieën kan u hiermee helpen. Wij verzorgen spuitwerk en reclamewerkzaamheden voor u.

Contactpersonen