Lid worden

6 REDENEN OM LID TE WORDEN VAN DE VOA

De VOA versterkt en verbindt ondernemers. Hoe sterker we als vereniging zijn, hoe meer slagkracht we hebben om commerciële kansen voor onze leden te creëren. Dat is op zich al een goede reden om lid te worden. Maar er zijn nog meer redenen om lid te worden. Dit zijn de 6 belangrijkste redenen om lid te worden, volgens onze huidige leden:

Icoon kennis en inspiratie.png

Kennis en inspiratie delen - Leer van de kennis en ervaring van collega-ondernemers en laat je inspireren door vakinhoudelijke experts in onze seminars, workshops, webinars en ontbijtsessies. Zo dragen onze leden bij aan elkaars succes.

Icoon netwerk vergroten.png

Je netwerk vergroten - Breid je netwerk uit en verdiep het contact met de ondernemers die je al kent tijdens onze (online) netwerkbijeenkomsten en borrels. Het is niet alleen leuk om met collega-ondernemers te netwerken, maar ook commercieel interessant en heel nuttig. Samen kom je nu eenmaal verder!

Icoon grootste ondernemingsvereniging.png

Grootste ondernemersvereniging in de regio - De VOA is de grootste ondernemersvereniging in de regio. Binnen de VOA onderscheiden we 5 verschillende doelgroepen: MKB XL, MKB, ZZP, Starters en Jong. Ons aanbod is een mix van activiteiten voor alle leden en events specifiek voor een doelgroep of thema. Voor ieder lid wat wils.

Icoon belangenbehartiging.png

Collectieve belangenbehartiging - Door lid te worden van de VOA versterk je de stem van de ondernemer in de lokale besluitvorming en in diverse lokale en regionale platforms. We nemen een voortrekkersrol in op het gebied van duurzaamheid, arbeid & onderwijs, retail, infrastructuur en aanbestedingen. We zijn – mede door onze omvang – een serieuze gesprekspartner voor veel stakeholders in onze gemeente. En dat willen we graag blijven. 

Icoon introductie en begeleiding.png

Introductie en begeleiding - Als nieuw lid of startende ondernemer wordt je wegwijs gemaakt in de vereniging en staan er coaches klaar om je te begeleiden. Ook kun je bij de VOA met al je ondernemers gerelateerde vragen terecht. Zodat jij het maximale uit je lidmaatschap kunt halen. 

Icoon niks meer missen.png

Niks meer missen - Blijf op de hoogte van relevant nieuws en ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, de website www.voaonline.nl en het VOA magazine.


Wat kost het lidmaatschap?

De contributie die je voor je lidmaatschap betaalt is afhankelijk van het aantal medewerkers van je bedrijf. Er zijn 8 contributieniveaus. KLIK HIER voor het totaaloverzicht en welke starterskortingen er zijn.

Bij de bevestiging van de aanmelding sturen we een exemplaar van de statuten mee.

Aanmelden als lid

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Of bel 0172 – 424468 of stuur een mail naar info@voaonline.nl.

Bij het aangaan van het VOA-lidmaatschap verstrek je enkele persoonsgegevens (o.m. NAW-gegevens en emailadres) aan de VOA. Deze gegevens worden verwerkt met het oog op:

  • Het verstrekken van informatie en/of het toesturen van (digitale) nieuwsbrieven;
  • Het verzenden van uitnodigingen voor jou relevante bijeenkomsten, evenementen, of workshops;
  • Het informeren over publiciteitsmogelijkheden, bijvoorbeeld in het VOA Magazine of op de VOA-website.


Door het aangaan van het lidmaatschap verleen je toestemming deze gegevens voor genoemde doeleinden te gebruiken. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit kenbaar maken bij het secretariaat van de VOA (info@VOAonline.nl).

Bij beëindiging van het lidmaatschap zullen de gegevens worden verwijderd.

Door vermelding van het IBAN-nummer in onderstaand formulier en toezending van het formulier geef je toestemming aan VOA om de jaarlijkse contributie via automatische incasso te innen. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres

Postadres