Zakelijke fotografie voor je website of Social Media uitingen nodig?

Bij Fotovandezaak.nl kun je terecht voor portretten, bedrijfsreportages, foto’s van evenementen en illustratief beeld voor campagnes.

Wil je een eigen beeldbank? Dan maken we speciaal voor jou een gevarieerde serie en zorgen we voor een mooie voorraad eigen uniek fotomateriaal.

Met zakelijke fotografie geef je je bedrijf een gezicht. Heel belangrijk, want uiteindelijk wil je dat je klanten en prospects een vertrouwd gevoel krijgen bij jouw organisatie. Voor zakelijke fotografie van topkwaliteit heb je geen enorme budgetten nodig. Fotovandezaak.nl maakt betaalbare foto’s voor zowel grote als kleine bedrijven en non-profitorganisaties.

EIGEN BEELDBANK
Stel dat je als bedrijf verschillende soorten fotografie nodig hebt, zoals bijv. foto’s voor een website, een nieuwe brochure, illustratieve beelden voor Social Media uitingen of portretten van de werknemers, dan hebben we een aantaal mooie complete pakketten voor je, die voor een groot deel zelf in te vullen zijn. Wij gaan een dagdeel voor je aan de slag en maken in de afgesproken tijd zo veel mogelijk beeldmateriaal in de vorm van bijv. een zakelijke reportage, een serie portretten of we bedenken samen een aantal pakkende beelden. We starten een beeldbank op, zodat je voor langere tijd onbeperkt kunt beschikken over eigen uniek fotomateriaal van je onderneming.

ZOMERACTIE
In augustus geven we 20% korting op de beeldpakketten. Boek je in augustus een beeldbankshoot of bedrijfsreportage, dan profiteer je nog van deze aantrekkelijke korting en heb je voor een leuke prijs een grote hoeveelheid nieuw beeldmateriaal. Fotovandezaak.nl richt zich op kleine en grote bedrijven. Door onze ruime ervaring weten we exact hoe we jouw organisatie en medewerkers in beeld moeten brengen. Contact maken met de mensen op de werkvloer en vastleggen op een manier die geloofwaardig en natuurlijk overkomt, is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. We doen dit op een relaxte manier en willen dat mensen die gefotografeerd worden zich op hun gemak voelen.

Wat we zo leuk vinden aan ons vak is, dat we bij elke opdracht op zoek moeten gaan naar de unieke stijl en sfeer die de juiste snaar raken bij de doelgroep. We beelden jouw company story vlijmscherp uit met veelzeggende fotografie met precies de uitstraling die bij het bedrijf past.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Marius Roos
www.fotovandezaak.nl
info@mariusroos.nl

PROFITEER DEZE MAAND NOG VAN DE 20% ZOMERKORTING OP ALLE BEELDPAKKETTEN!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.