Win een winterweken menu bij Koeien en Kaas voor 4 personen

Van donderdag 2 januari tot 13 februari organiseert Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn de Winterweken. Dan kun je genieten van het driegangen winterweken menu. Wij mogen een winterweken menu weggeven voor 4 personen!

Wat kun je winnen?
Een winterweken menu bij Koeien en Kaas in Alphen aan den Rijn voor 4 personen. Het winterweken menu bestaat uit 3 gangen, ter waarde van € 28,50. Je kunt alle dagen van de week terecht, maar op vrijdag en zaterdag moet je voor 19:30 uur hebben afgerekend. Het is niet geldig in combinatie met andere acties.

Wat moet je hiervoor doen?
Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in de reacties de personen taggen met wie je bij Koeien en Kaas zou willen genieten van het winterweken menu.

Deze actie loopt tot maandag 13 januari. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar
Stefan Wansinck heeft gewonnen, gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Reserveren kan direct via https://www.koeienenkaas.nl/alphen/winterweken/.

Extra leuk: Koeien en Kaas was zo verrast door de vele reacties dat zij onder alle gasten die reserveren voor de winterweken nogmaals een diner voor 4 personen verloten. Belangrijk om bij je reservering de vermelding te maken Alphens.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.