Training door Braaf. Pubercoach: Ik leer leren

Training door Braaf. Pubercoach: Ik leer leren

Hoe kun jij jouw puber door deze lastige tijd heen helpen?

Braaf_logo_RGB_large.png

Voor ons staat de wereld al op z’n kop. Hoe ingewikkeld moet het dan zijn voor pubers?

Hoe houd je ze gemotiveerd voor school en het maken van huiswerk? Wat als jouw puber zijn uiterste best doet, maar de cijfers in Magister vallen tegen?

Pubers moeten veel eigen verantwoordelijkheid nemen nu. Dat is moeilijk en natuurlijk spring jij zoveel mogelijk bij, maar van een ouder neemt een kind niet graag iets aan. 

Misschien heb jij een puber in huis die geen idee heeft hoe hij het huiswerk moet organiseren, laat staan plannen voor toetsweken en/of examens. 

Geef hem tools waarmee hij weer grip krijgt op de situatie, een gevoel van controle...op zijn huiswerk, zijn cijfers en op zijn leven. Leren plannen geeft rust en een gevoel van controle. In de Ik Leer Leren training is dat precies wat we gaan doen! 

In 5 bijeenkomsten van 1,5 uur wordt jouw puber door het volledige leerproces geleid en komen alle onderdelen van leren aan bod: plannen en organiseren, ontdekken van de eigen leerstijl, inzetten van leerstrategieën, omgaan met faalangst, verbeteren van concentratie, het verhogen van motivatie én evalueren van het eigen leerproces.

De dagen waarop de training wordt gegeven zijn: op de woensdagen 11, 18 en 25 november en 2 en 9 december a.s., van 15.30 tot 17.00 uur, in het iFlow Ondernemingshuis (Europaplein 10, 2408 GX Alphen aan den Rijn). De training kan ook individueel gevolgd worden. De data plannen we dan in onderling overleg in, zodat de training op zo'n kort mogelijke termijn kan beginnen.

Tijdens de bijeenkomsten krijgt je puber heel veel tips, maakt hij testjes om de eigen inzicht te vergroten en doet hij oefeningen om de vaardigheden eigen te maken. Aan het einde van de training heeft jouw puber een volledig werkende leermethode eigen gemaakt, die het beste past bij zijn eigen voorkeuren en sterke kanten. 

Is dit iets wat jou aanspreekt en kan jouw puber een systeem gebruiken waardoor hij voor eens en voor altijd beter kan leren, zodat hij lekkerder in zijn vel zit en betere resultaten behaalt? 
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om je aan te melden voor de training! Je kunt mailen naar: gacelle@braafpubercoach.nl of gewoon even bellen/whatsappen: 06-24200642.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken!

PS. Overal waar ‘hij’ en 'hem' staat kan uiteraard ook ‘zij’ en 'haar' worden gelezen! 

Ik ben Gacelle Braaf, pubercoach en gecertificeerd Ik leer Leren trainer.
Ik help botsende ouders en hun pubers om weer lol te hebben en samen door één deur te kunnen dankzij mijn unieke B.R.A.A.F.-methode. 
Daarnaast geef ik trainingen aan pubers over hoe ze zelf het beste kunnen leren, gericht op alle processen die daarvoor nodig zijn.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.