Terugblik op succesvol jubilea-feest KJELD & WELD

Terugblik op succesvol jubilea-feest KJELD & WELD

In september vierde KJELD en WELD hun jubileum met een feestelijke open dag. De bedrijven kijken tevreden terug op het feest.  

Eind september heeft de feestelijke open dag - ter ere van het 20-jarig bestaan van KJELD B.V. Sloop & Asbest en het 5-jarig bestaan van WELD Infra & Milieu BV - plaatsgevonden. Ondertussen zijn we een maand verder en kijken KJELD en WELD, samen met hun klanten, leveranciers, familie, vrienden, medewerkers, omwonenden en andere belangstellenden, met veel plezier terug op een zeer geslaagd feest.

Naast een geweldige dag heeft het feest er ook aan bijgedragen dat het nieuwe logo van KJELD B.V. Sloop & Asbest in sneltreinvaart is doorgevoerd en heeft het beide bedrijven een mooie positieve impuls opgeleverd. Een extra mooie bijkomstigheid; voor de open dag is in totaal een bedrag van € 2.100 gedoneerd. Dit bedrag wordt geschonken aan Verpleeghuis Oudshoorn ten behoeve van de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus.

Graag maken KJELD en WELD dan ook van deze gelegenheid gebruik om iedereen nogmaals te bedanken voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke dag.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.