Seminar Turboliquidatie 19 januari 2023

Seminar Turboliquidatie 19 januari 2023

Op donderdag 19 januari verzorgt mr. Jeroen Thiele, advocaat Faillissementsrecht en Ondernemingsrecht bij Berntsen Mulder Advocaten, een seminar over turboliquidatie.

Onderwerpen
Dit seminar gaat over de situatie wanneer het voor een ondernemer niet meer mogelijk is om financieel orde op zaken te stellen. Een turbo-liquidatie is een eenvoudige manier om een bedrijf te beëindigen, maar er kleven ook de nodige risico’s aan voor een bestuurder. Tijdens het seminar wordt besproken wat deze risico’s zijn, hoe u deze kunt beperken en in welke situatie een turbo-liquidatie kan worden toegepast en wanneer niet. Ook komt aan de orde wat een crediteur kan ondernemen als hij wordt geconfronteerd met een turbo-liquidatie van zijn klant waar hij nog een vordering op heeft.

Het seminar vindt plaats in het kantoor van Berntsen Mulder Advocaten aan de Wilhelminalaan 12, 2405 ED in Alphen aan den Rijn. Aanvang: 15.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur. Het seminar duurt tot 17.00 uur, waarna er onder het genot van een drankje nog kan worden nagepraat.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor dit seminar via deze link.

Logo BMA.png

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.