Revolutionair: Antivirusfolie

Revolutionair: Antivirusfolie

Foto: Coversafe - toepassing op tafels

Er blijft een hoop te doen rondom het Coronavirus en de zorgen en de angst zijn nog niet weg. Om verspreiding van het virus tegen te gaan worden bij bedrijven en winkels veel oppervlakken dagelijks, of zelfs meerdere malen per dag, gereinigd.

Neutraliseren van virussen en bacteriën
Nu is er een folie op de markt dat virussen en bacteriën doodt. Dit product wordt in onze regio op de markt gebracht door het bedrijf MakeCover en heet 'Coversafe'. Deze folie neutraliseert niet alleen het Coronavirus maar doodt ook andere virussen en bacteriën.

Minder schoonmaakkosten
Het grote voordeel voor ondernemingen is dat oppervlakken niet steeds te worden gereinigd. Ondertussen kan toch het gevoel van veiligheid bij bezoekers en personeel worden gewaarborgd.

De folie kan toegepast worden op oppervlakken die door veel mensenhanden worden aangeraakt. Denk aan balies, bureau's, trapleuningen, gemeenschappelijke tafels of objecten in lunchruimtes. Ook in gebouwen waar kwetsbare mensen aanwezig zijn, zoals in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, kan de folie worden toegepast op oppervlakken die nu regelmatig worden gereinigd.

Werking met katalyserende stof
De technologie van de folie is gebaseerd op een werkzame stof die fungeert als katalysator. De stof wordt dus ook niet verbruikt en is voedselveilig. De anti-microbiële eigenschappen blijven 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag. De meeste micro-organismen, waaronder het Coronavirus, worden - dit is bewezen met een test - door de folie geneutraliseerd. Het is daarnaast bewezen effectief tegen gastro-enteritis, HIN1-griep of conjunctivitis.

De tests zijn uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

Wilt u meer weten over dit type folies, neem dan contact met MakeCover in Alphen aan den Rijn.

Logo MakeCover.jpg
Wij maken gebouwen mooier én comfortabeler

MakeCover B.V.
Ronald Steenkist
Hoorn 234
2404 HK Alphen aan den Rijn
Telefoon: 085 - 877 18 40
E-mail: info@makecover.nl
Website: https://www.makecover.nl/

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.