Rabobank lanceert Energiecoöperatiedesk

Rabobank lanceert Energiecoöperatiedesk

Nederland – waaronder Zuid-Holland – telt steeds meer energiecoöperaties: groepen (buurt)bewoners die de handen ineenslaan en actief aan de slag gaan met duurzame, lokale energie. Deze groepen bewoners vormen een belangrijke schakel in het verduurzamen van Nederland. Daarnaast leveren ze een belangrijke bijdrage in het creëren van draagvlak binnen de samenleving. Als bankier van de energietransitie ondersteunt Rabobank steeds meer energiecoöperaties. Dat ondersteunen doen we niet alleen financieel, maar ook door het delen van kennis en ons netwerk. Daarom lanceerden wij op 12 januari (tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van onze partner Energie Samen Zuid-Holland) de Energiecoöperatiedesk Zuid-Holland.
 
Wat is de Energiecoöperatiedesk? 
Mensen die met een idee rondlopen voor een energiecoöperatie of er al onderdeel van uitmaken, kunnen met hun vragen terecht bij deze desk. Niet alleen helpen we bij het openen van een rekening en het regelen van financieringen en verzekeringen, ook delen we kennis en ons netwerk. We helpen energiecoöperaties ongeacht de fase waarin het initiatief zich bevindt. Klik hier voor meer informatie over de Energiecoöperatiedesk. 
 
Waarom deze mailing?
Alleen samen kunnen we de energietransitie versnellen. Daarom stellen wij jou als belangrijke stakeholder van Rabobank op de hoogte over onze Energiecoöperatiedesk in Zuid-Holland. Zodat je energiecoöperaties met vraagstukken naar ons kunt doorverwijzen. Zo kunnen we samenwerken om deze energiecoöperaties sneller verder te helpen. De Energiecoöperatiedesk is bereikbaar via: energiecooperatiedesk.ZH@rabobank.nl.  
 
Heb je vragen over onze Energiecoöperatiedesk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan eveneens via: energiecooperatiedesk.ZH@rabobank.nl. 
 
Samen op weg naar een duurzame(re) toekomst!

Met vriendelijke groet,

Wim Nobel
Directeur coöperatieve Rabobank

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.