Ondernemend Water | Rijnland zoekt bestuursleden

Ondernemend Water | Rijnland zoekt bestuursleden

Ondernemend Water | Rijnland zoekt innovatieve en competente ondernemers die het belang van het regionale bedrijfsleven in het Hoogheemraadschap van waterschap van Rijnland willen en kunnen dienen en die zich verkiesbaar willen stellen voor het algemeen bestuur op 15 maart voor Ondernemend Water!

In het artikel van het NRC wordt mooi verwoord hoe tegenwoordig populistische besluiten worden genomen in Den Haag.
 
Regionale MKB-bedrijven worden door de landelijke politiek op een zijspoor gezet. Ondernemers betalen zo'n 35% van de belastinginkomsten bij de waterschappen, maar worden in de media vaak als “de vervuilers” bestempeld. 
Echter zijn het juist de regionale vertegenwoordigers van het MKB de oplossers voor de toekomstige uitdagingen en willen graag bouwen aan een duurzame en inclusievere samenleving met een brede welvaart en welzijn voor alle inwoners in Rijnland. 
 
Klimaatadaptatie, circulaire economie, energietransitie en het tekort aan goed geschoold technisch personeel kunnen niet zonder de inbreng en steun van het lokale bedrijfsleven op een efficiënte en duurzame manier worden opgelost.
 
Daarom heeft Ondernemend Water zich, naast nog zes andere waterschappen, als belangenpartij voor de regionale ondernemers geregistreerd voor de waterschapsverkiezingen bij het Hoogheemraadschap van Rijnland.
 
Geen politieke partij, maar een partij met gezond verstand, kennis van zaken en het belang van een lange termijn visie. Wij willen niet dat de Waterschappen hetzelfde lot ondergaan als bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, de energievoorziening en het openbaar vervoer: kwaliteit naar beneden en de kosten omhoog!  
 
Kandidaten kunnen zich voor 17 januari bij ons melden via Rijnland@ondernemendwater.nl
 
Indien u nog vragen heeft of nadere informatie wenst, dan kunt u mij bereiken via 06-47244285 of via de mail.

Klik hier voor de stellingen van Ondernemend Water.

Met vriendelijke groet, 
Ondernemend Water | Rijnland

Willem de Vries 
Tel.     06-47244285
Mail:   rijnland@ondernemendwater.nl

Logo Ondernemend Water.png

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.