Nog een mogelijkheid voor een coronasneltest in Alphen

Binnen 15 minuten weten: wel of geen corona!

De ondernemers vader Frangken Tuhumena en zoon Jason Tuhumena lanceren dinsdag 27 oktober 2020 het coronasneltest point aan de Ondernemingsweg 4 te Alphen aan den Rijn.

Alphen heeft hiermee haar eigen kwalitatief hoogstaande coronasneltest. Binnen 15 minuten na de test ontvang je per mail de uitslag of je wel of geen corona hebt. Ook geeft de test aan of je in het verleden reeds corona hebt gehad.
Deze test, genaamd Zekmed, is in Zwitserland ontwikkeld en geeft in vergelijking met de PCR test een 99,9% nauwkeurige uitslag. Ook is deze test Europees CE goedgekeurd en daarnaast in Engeland, Zwitserland, Italië en Duitsland die strengere richtlijnen hebben dan onze GGD in Nederland.

Wij hebben zelf wekenlang research gedaan in Nederland en vele sneltestlocaties met elkaar vergeleken. Er is veel verschil in kwaliteit en prijzen. We zien dat er ook Chinese sneltesten in omloop zijn die minder betrouwbaar zijn. Tevens hebben we geconstateerd dat er zeer gevarieerde tarieven worden gehanteerd vanaf € 120,- tot meer dan € 200 per test. 
Wij vragen voor onze sneltest een bedrag van slechts € 69,50. Online kan je via www.coronasneltestpoint.nl een afspraak plannen: 7 dagen per week. Na de test ontvang je binnen 15 minuten per mail de uitslag. De test bestaat uit een bloedprikje in de vinger. De test gaat snel en is pijnloos.

We zien een grote vraag bij bedrijven die snel duidelijkheid willen of een medewerker wel of geen corona heeft. Als werkgever bespaar je tijd en geld als je werknemer snel weer aan de slag kan. Wij voorzien in deze behoefte. Ook consumenten willen vaak geen 6 dagen wachten voordat er duidelijkheid is via de GGD.

Via www.coronasneltestpoint.nl (website gaat live op di. 27.10) kun je direct een reservering maken en online betalen. In ons pand worden de testen verzorgd door professionele testers van o.m. het Rode Kruis en EHBO-ers. Iedereen is, na het maken van een reservering, van harte welkom.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.