Nieuwe trainer ARC VR1 moet dameselftal naar een nog hoger niveau brengen

John van der Meer is de nieuwe hoofdtrainer van ARC VR1. De 57-jarige Hoofddorper trainde de afgelopen twee seizoenen het eerste vrouwenelftal bij hoofdklasser RCL. ARC haalt hiermee een trainer binnen die al jarenlange ervaring heeft met het meiden- en vrouwenvoetbal op hoog niveau.

Toen de positie voor trainer van VR1 vrijkwam, kreeg Inge Kranenburg, bestuurslid vrouwen- en meisjesvoetbal, de tip dat John na dit seizoen zou stoppen bij RCL. De stoute schoenen werden aangetrokken en het contact werd gezocht. Na diverse gesprekken met bestuursleden, de technische commissie meisjes- en vrouwen en speelsters van VR1 was de conclusie duidelijk; dit is een goede match.

ARC heeft onder andere de doelstellingen om met VR1 naar de 1e klasse te promoveren en de doorstroming van de jeugd naar de senioren te verbeteren. Dit klinkt voor John als een mooie uitdaging en hij gaat dit met zijn enthousiasme, ervaring, ambitie en positieve instelling graag aan.

John is in het dagelijkse leven docent aangepaste sporten bij het Fonds Gehandicaptensport. Hij woont in Hoofddorp en is vader van een dochter en een zoon.

Op de foto: Inge Kranenburg (links) en John van der Meer (rechts) tijdens het ondertekenen van het contract.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.