Nieuw VOA-lid Totus Consultancy stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Totus Consultancy stelt zich graag voor!

Onlangs is Totus Consultancy lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Jordi Zwart zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is jouw bedrijf?
Ik ben Jordi Zwart en ik ben een ‘verbindende verbeteraar’. Ik heb veel ervaring met het doen van tenders binnen corporate en Rijksoverheid en het leiden van verbeterprogramma’s en reorganisaties op basis van operational excellence. En dat is ook de waarde die ik toevoeg vanuit mijn bedrijf: Totus Consultancy. Een strategisch adviesbureau, gespecialiseerd in het vinden, aanbesteden en optimaliseren van Samenwerkingen. En in het bijzonder die tussen bedrijfsleven en overheid; daar is nog een wereld te winnen, voor alle partijen.

Logo Totus Consultancy.jpg

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Laat ik de vraag beantwoorden door aan te geven waar ik voor sta, dan mag de lezer kiezen of dat past ;) Allereerst geloof ik dat een goede, langdurige relatie alleen kan bestaan bij heldere, transparante en meetbare afspraken. En deze afspraken dienen op basis van win-win te zijn. Ik ben dan ook gespecialiseerd in strategische partnerschappen.

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Een brug te slaan tussen overheid en bedrijfsleven, op basis van betere samenwerkingen. Dat is uiteindelijk ook goed voor de BV Nederland.
Op meer persoonlijk vlak hoop ik vooral ook uit te breiden. Ik heb daarnaast ook nog een aantal concepten op de plank liggen, die ik graag samen verder uitwerk. Mijn vestiging in Alphen aan de Rijn moet daar het begin van zijn.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Geduld. Ik sta al enige tijd te popelen om een aantal business concepten uit te proberen, maar ik geloof ook dat je het vaak maar één keer goed kan doen. Dus moet ik geduld hebben tot ik de juiste versterking heb gevonden en kan huisvesten. Mijn huidige werk vraagt gelukkig veel aandacht, dus afleiding zat. Maar toch…

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
* Commissielid Bestuur Middelen en Economie en Lid van de Auditcommissie voor de gemeente Noordwijk 
* Vader. Ik heb een dochtertje van 4, die mij altijd gelukkig maakt. Ik hecht dan ook veel aan ‘family time’, samen er op uit en leuke dingen doen.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik ga mij vestigen in Alphen aan de Rijn en zie ook wel dat er iets broeit in Alphen… Iets positiefs… Hoe daar beter inzicht in te krijgen, dan via andere ondernemers en betrokkenen.

• Wat verwacht je van de VOA?      
Verwachtingen vooraf heb ik vaak niet, maar het zou mooi zijn als in contact kom met mensen met dezelfde motivatie als ik: het continu beter maken.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Aanbestedingen en Verbeterprogramma’s.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.