Nieuw VOA-lid ONE2ID B.V. stelt zich graag aan jullie voor!

Onlangs is ONE2ID B.V. lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Anton Damen zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Anton Damen, 51 jaar oud en 7 jaar geleden gestart met mijn productiebedrijf voor logistieke en industriële etiketten. Ik heb 25 jaar ervaring in het meedenken en adviseren hoe logistieke- en industriële identificatie processen, middels bar coderingen en zelfklevende etiketten, sneller, goedkoper en met minder fouten kunnen worden gedaan. Onze oplossingen zijn vaak een heel nieuwe weg voor onze klanten en we staan ze dan ook met raad en daad bij in het hele traject van advies tot implementatie.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Ik krijg graag uitdagende identificatie vraagstukken voorgelegd en denk dan mee in hoe verbeteringen of kostenbesparende oplossingen kunnen worden geïmplementeerd. We produceren bijna alle label oplossingen die we verkopen in huis. En doordat we heel veel ervaring hebben opgedaan bij duizenden verschillende bedrijven, hebben we een enorme kennis opgebouwd en werkende oplossingen geïmplementeerd. De combinatie van onze jarenlange praktische ervaring en het zelf kunnen produceren van de oplossingen is een heel fijne combinatie voor ons.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Grotendeels is de droom al uitgekomen. Zelf mijn eigen weg inslaan en focussen op de projecten die ik leuk vind om te doen. Verder zijn er (gelukkig) nog heel veel uitdagingen de komende jaren waar ik me graag in vastbijt.Uiteindelijk hoop ik me grotendeels met alleen Marketing en Sales te kunnen bezigen,

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Personeel dat past in de teams vinden, de groei bijhouden, consistente kwaliteit kunnen leveren binnen zo'n kort mogelijke termijn en het langzaam loslaten van werkzaamheden en beslissingen aan de collega's.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Getrouwd en vader van een jongen van 18 en dochter van 15.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik wil graag met andere ondernemers in contact komen om bepaalde vraagstukken, waar ik geregeld tegenaan loop, te kunnen bespreken en om te zien of er mensen in het VOA netwerk zitten die mij hints en oplossingen kunnen aandragen van hoe het soms anders en beter kan. Verder stond het al een paar jaar op mijn lijstje om lid te worden, omdat ik geloof in de kracht van een groep mensen die elkaar kunnen helpen.

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik hoop geregeld bijeenkomsten bij te kunnen wonen over verschillende thema's die actueel zijn. Daarnaast lijkt het me leuk als er ook bedrijfsbezoeken worden gedaan. Wij zijn in ieder geval geïnteresseerd om onze deuren op te zetten voor de VOA leden om eens te komen kijken zodat we wat over wat we precies doen te vertellen en te laten zien.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Werving personeel in en rond Alphen, wat zijn de toekomstplannen in voor bedrijven in Alphen, waar kunnen we aan meer informatie komen over allerlei zaken die met ons werk te maken hebben, misschien dat ik via het VOA netwerk mensen leer kenen die mij kunnen helpen bij een toekomstige uitbreiding naar een groter pand.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.