Nieuw VOA-lid Nick van der Zwan fotografie stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Nick van der Zwan fotografie stelt zich graag voor!

Onlangs is Nick van der Zwan fotografie lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Nick van der Zwan zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Nick van der Zwan, 38 jaar oud, woon samen met mijn partner en onze dochter van 10 in Hazerswoude Rijndijk. Ik fotografeer zakelijke portretten oftewel business headshots. www.nickvanderzwanfotografie.nl

Logo Nick van der Zwan fotografie.jpg

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Zelfverzekerd, benaderbaar en er persoonlijk uitzien, dat is mijn taak hoe jouw professionele headshot er uit moet zien. Die selfie op het strand kan echt niet meer op LinkedIn.

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
De beste headshot fotograaf van Nederland, dat zou natuurlijk een leuke eer zijn en je moet altijd een hoog doel voor ogen hebben. Maar vanuit je hart met je passie bezig zijn is een mooi begin.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging voor mij is om iedereen te laten inzien dat ze een professionele headshot nodig hebben wat je beroep of branche ook is; het helpt je te onderscheiden van de rest in de branche. Het is een investering in jezelf voor de komende 2-3 jaar en als je het zo berekent, is het iets voordeliger dan iedere ochtend een kopje koffie bij Starbucks.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Een vader, een partner, een vriend, een (sport)maatje, een BBQ-er. Ik ben graag met mensen en geniet van lekker eten, dat combineer ik graag met iedereen in mijn omgeving. Voor een hapje en een drankje met leuke en lieve mensen ben ik altijd in.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik zie het lid worden van de VOA als een uitbreiding van mijn netwerk, ondernemers zijn voor mij een inspiratiebron en je weet nooit wat het je verder brengt.

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht van de VOA een gezellige actieve business club, met vele leuke ontmoetingen in het vooruitzicht.
      
• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Mijn interesse ligt vooral bij de passie van ondernemers, waar zijn zij goed in en waarom doen ze wat ze doen en hoe ze het doen. Verder ligt mijn interesse uiteraard bij mijn vakgebied fotografie, maar deel ook graag mijn interesse voor: culinair, muziek, sport en actuele maatschappelijke thema’s.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.