Nieuw VOA-lid Modern Realty Group stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Modern Realty Group stelt zich graag voor!

Onlangs is Modern Realty Group lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Sepp Straver en Cristoffer Kronenburg zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

• Wie zijn jullie en wat is jullie bedrijf?
Wij, Sepp Straver en Cristoffer Kronenburg, beiden 22 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn zijn 2 jaar geleden gestart met de oprichten van 'Modern Realty Group'. Wij zitten gevestigd in de Nieuwstraat maar verhuizen binnenkort naar het Raoul Wallenbergplein. Wij zijn actief als bemiddelaars en werken voornamelijk als acquisiteurs voor investeerders in de regio Zuid-Holland met als vakgebied Alphen. Hierdoor kweken wij eigen vermogen waarmee wij eigen vastgoed aankopen.

Logo Modern Realty.jpg
• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Wij zijn de nieuwe generatie waarin alles sneller gaat. Jong, energiek en gedreven vullen wij de wensen in van onze opdrachtgevers in een rap tempo.

• Wat is jullie droom als ondernemer?
Wij hebben buiten het vergaren van extreem veel vastgoed geen andere dromen. Uiteraard willen wij dat de weg hier naartoe leuk wordt en zo handelen wij ook naar onze relaties: We werken alleen samen met mensen waarbij vertrouwen centraal staat en het leuk is om zaken mee te doen.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Onze grootste uitdaging is om een goede positie te krijgen binnen deze vastgoedmarkt. We merken dat er weinig ondernemers hetzelfde doen en zijn als wij, maar dit moeten we nog wel laten zien.

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Wij kennen elkaar buiten het ondernemen nu ruim 6 jaar. Altijd de drang gehad om samen wat te starten. Hiernaast houden we van gezelligheid, op zijn tijd een feestje en is ontspanning belangrijk (maar niet te lang want er moet gewerkt worden ;)

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
We willen lid worden om ons netwerk in Alphen te verbreden. We denken dat we al zeker wat bekende tegen het lijf te lopen en van het één komt altijd het ander.

• Wat verwacht je van de VOA?
Eigenlijk hebben wij weinig verwachtingen. We zien wel dat veel wat jullie organiseren ons aanspreekt en jullie goed rekening houden met elke enkele ondernemer. Zijn wij erg blij mee als starters!

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Wij zijn eigenlijk geïnteresseerd in alles en iedereen. Gewoon, omdat wij zo zijn. Achter elk persoon/business zit een boeiend verhaal wat leuk is om aan te horen, en je steekt er ten alle tijden wat van op!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.