Nieuw VOA-lid Luitec BV stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Luitec BV stelt zich graag voor!

Onlangs is Luitec BV lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Karel van Stenis, 46 jaar en de jongste van een echte ondernemersfamilie. 5 broers hebben een eigen bedrijf (oa ook Sander van Stenis van Zuidwijk Carrosserieën, lid VOA). Met 2 andere broers hebben we een groep van 3 bedrijven met 2 vestigingen waarvan Luitec dus in Alphen zit en de 2 andere bedrijven in een vestiging in Moerdijk. Deze groep, de Van Stenis Group, behelst dus de bedrijven Luitec, Sellon en Startflow en we werken samen met 55 collega’s. Wij zijn 3 technische dienstverleners gespecialiseerd in perslucht, luchtbehandeling, pompen en pomprevisie, afsluiters en werktuigbouwkundige componenten in het algemeen. We hebben een grote voorraad van technische componenten en een afhaalbalie waar klanten hun technische vraagstukken kwijt kunnen. We hebben een technische dienst en monteurs op de weg die zeer snel ter plaatse kunnen zijn om uw perslucht- en andere technische installaties te kunnen servicen.

Logo Luitec - member of.jpg

Luitec bestaat bijna 25 jaar, we hebben lang in Zoeterwoude gezeten en in 2016 zijn we naar Alphen verhuisd.

Foto Karel van Steni.jpg
Foto (v.l.n.r.): Wim van Stenis - Karel van Stenis - Arjen van Stenis

Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Bij Luitec hebben we veel technische kennis, we zijn zeer flexibel en werken met hele korte lijntjes. Klanten worden direct geholpen via telefoon, mail of aan de balie. We hebben eigen monteurs op de weg die snel ter plaatse zijn in de omgeving. Onze koffie is lekker dus wij zijn onze klanten onder het genot van een bakkie graag van dienst om technische problemen snel op te lossen. Maak kennis met ons team!

Wat is jouw droom als ondernemer? 
Om in Alphen a/d Rijn en omgeving koploper te zijn om duurzaam en veilig te ondernemen. Onze producten en installaties zijn veelal ook gericht op het verlagen van de foodprint van onze klanten. Sowieso vinden wij als Luitec dat we alle industriële bedrijven in deze regio van dienst zouden moeten zijn, zodat we elkaar lokaal kunnen versterken! Produceren moet ook weer veel meer in eigen land gebeuren op een efficiënte wijze. Wij als Nederlanders zijn altijd zeer innovatief en we moeten veel meer inzetten op lokaal produceren. In de corona crisis zijn denk ik bij velen ook ogen geopend als het gaat over alles maar uitbesteden in lage lonen landen.

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Om continue meerwaarde te blijven geven aan onze klanten. Dozen schuiven kan iedereen, maar een technische totaaloplossing bieden die volledig aansluit op de wensen van onze klanten daarmee blijven wij ons onderscheiden t.o.v. de traditionele groothandel. Daarnaast willen we een echt familiebedrijf zijn met een lange termijn planning en een goede werkgever voor ons personeel.

Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemen ben ik gelukkig getrouwd met mijn vrouw Jenine en we hebben 4 dochters, momenteel werkt mijn oudste dochter Karolien ook bij Luitec.

Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Wij zijn als Luitec eind 2016 verhuisd van Zoeterwoude naar Alphen aan den Rijn. We krijgen steeds meer contact met de lokale ondernemers en dit willen we op korte termijn graag verder uitbreiden. We hebben veel te bieden aan industriële productiebedrijven en we vinden lokale aanwezigheid erg belangrijk om klanten snel van dienst te kunnen zijn met onze technische kennis en lokale voorraad.

Wat verwacht je van de VOA?      
Gezamenlijk ondernemen en elkaars krachten gebruiken hier in de omgeving. Kennis delen en synergiën uitnutten. Belangenbehartiging in de regio

In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Duurzaam ondernemen, netwerken, kennis delen

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.