Nieuw VOA-lid Louisanne Massage stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Louisanne Massage stelt zich graag voor!

Onlangs is Louisanne Massage lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Louisa en Sanne zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

• Wie zijn jullie en wat is jullie bedrijf?
Wij, Louisa en Sanne, zijn eigenaressen van Louisanne Massage, een massagestudio in Alphen aan den Rijn, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Beiden zijn wij gediplomeerd sportmasseur en stoelmasseur. Daarnaast is Sanne shiatsu-therapeut (Japanse drukpunten-massage). Wij bieden diverse soorten massages aan, zowel in onze studio in Kerk en Zanen als op locatie.

Foto Louisanne.jpg
• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Voor balans! Wij staan met de juiste energie klaar voor onze klanten en creëren een ontspannen sfeer waarin ruimte is voor de persoon achter de klant. Wij stellen het op prijs om echt met hen in contact te staan ten einde te begrijpen wat hun lichamen nodig hebben. Vaak hebben mensen niet meer door wat hun lichaam nodig heeft. Wij scheppen er veel plezier in om hen hierin te begeleiden. Louisa heeft jarenlang intensief hardgelopen en weet als geen ander hoe belangrijk het bijvoorbeeld kan zijn voor een sporter om een beoogd doel te behalen. Daarbij is het bewaren van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning erg belangrijk. Shiatsu-therapie is voor Sanne een holistische massagevorm waarbij via drukpunten invloed wordt uitgeoefend op de basisconditie van de klanten en hardnekkige klachten kunnen worden aangepakt. Een gezonde balans in het leven daar dragen wij graag aan bij!

• Wat is jullie droom als ondernemer? 
Dat Louisanne Massage uitgroeit tot een van de beste en succesvolste massagestudio’s van Alphen aan den Rijn en zo een substantiële bijdrage levert aan een vitaal en gezond Alphen.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Om nu onze klantenkring op de particuliere markt goed staat, ook bedrijven en organisaties te veroveren om daar massages op de werkvloer te kunnen gaan geven. 
Daarnaast is het een uitdaging om de Oosterse shiatsu-therapie in Alphen en omstreken meer op de kaart zetten. Deze massagevorm is veel minder bekend dan de Westerse ontspannings- of sportmassage waardoor er minder actieve vraag naar is. De heilzame werking van shiatsu-therapie is echter een zeer waardevolle aanvulling op de Westerse geneeswijze en kan een uitkomst bieden daar waar de Westerse reguliere zorg soms ophoudt. 

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Louisa is op en top sportvrouw en is het liefst buiten aan het sporten in haar vrije tijd. Sanne is ontzettend nieuwsgierig en verdiept zich met verve in filosofie, meditatie en oosterse geneeswijzen. En, naast vennoten, zijn wij ook elkaars geliefden. 

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
Omdat wij zeker weten dat wij met onze massages op de werkvloer een substantiële  bijdrage kunnen leveren aan de vitaliteit, gezondheid en het werkplezier van werknemers en werkgevers in Alphen. Onze diensten kunnen een aantrekkelijke aanvulling zijn op de secundaire voorwaarden.

• Wat verwachten jullie van de VOA?
Meer naamsbekendheid, een nieuw en relevant netwerk van gelijkgezinde ondernemers en het uitwisselen van waardevolle ervaring ten aanzien van ondernemen. 

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
Massage, sport, gezondheid, welzijn, meditatie, mindfullness, zelfontwikkeling, dier & natuur. 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.