Nieuw VOA-lid Let's Recruit! stelt zich voor!

Nieuw VOA-lid Let's Recruit! stelt zich voor!

Onlangs is Let's Recruit! lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Foto: Carli Burggraaf (l) en Gabry van Leeuwen (r) (fotograaf: de Beeldredacteur)

Via de antwoorden op een aantal vragen stellen Gabry van Leeuwen en Carli Burggraaf zich graag voor aan hun collega-VOA-leden:

• Wie zijn jullie en wat is jullie bedrijf?
Wij zijn Gabry van Leeuwen en Carli Burggraaf, de trotse eigenaren van Let’s Recruit! Onze missie is om technische mkb-bedrijven te helpen bij het realiseren van hun groei. Hoe we dat doen?  Door het hele wervings- en selectieproces van begin tot eind voor onze klanten bij hen op kantoor in te regelen. Van het eerste gesprek over het ontstaan en de invulling van de vacature tot en met de onboarding van een nieuwe collega. Verwacht je verdere groei binnen jouw organisatie? Mooi! En dus meer personeelsuitdagingen? We ondersteunen je graag bij het bouwen van een onderscheidend arbeidsmarktmerk, van strategievorming tot het ontwikkelen van de juiste communicatie voor jobsite, socials, printadvertenties, enzovoorts.

LetsRecruit-LogoPayoff-RGB.jpg
• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Wij begrijpen als geen ander dat collega’s het verschil maken. Maar laten we eerlijk zijn, de juiste collega’s maken een nog groter verschil. Onze focus ligt op het vinden van kandidaten die écht waarde toevoegen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, brengen mensen bij elkaar en zijn transparant. Wat ons uniek maakt, is dat we jouw bedrijf echt begrijpen. We duiken erin door op locatie te werken, nemen jullie bedrijfs DNA over, zodat we de juiste mensen kunnen vinden die perfect bij jullie passen.

We denken met je mee en bewegen mee met jouw behoeften. Geen hoge inleentarieven of wervings- en selectiekosten, maar transparante tarieven die passen bij jouw situatie. En als de situatie verandert, passen we ons gemakkelijk aan. Kortom, met ons aan boord heb je altijd de juiste match én flexibiliteit.

• Wat is jullie droom als ondernemer?
Onze droom als ondernemers is om Let’s Recruit! steeds prominenter te maken binnen de wereld van technische mkb-bedrijven en een gevestigde naam te worden. We gaan voor het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, waarbij succes en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Onze uitdaging als ondernemers is om ons te onderscheiden van de traditionele recruiters, detacheerder en uitzendbureaus. We hebben een concept waar de samenwerking met de klant erg belangrijk is en die op de lange termijn flinke besparing voor de klant oplevert. De kunst is om samen te kijken naar het gezamenlijke succes op termijn, in plaats van de gezamenlijke investering bij start.

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Carli: naast ondernemer ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen van 13 en 11 jaar. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met mijn gezin vakanties door te brengen in de bergen, waar we ’s zomers graag wandelen en ’s winters skiën. Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe een rondje te gaan hardlopen om mijn gedachten te verzetten.

Gabry: ook ik ben moeder van twee kinderen die zich bevinden in de leeftijd van loslaten en hun eigen weg gaan, namelijk 17 en 19 jaar oud. Naast dat ik het leuk vind om te zien hoe ze ontwikkelen, geeft het ook ruimte voor mijn eigen hobby's. Ik sport graag en geef twee keer per week bootcamplessen en doe aan marathons en triatlons. Verder vinden wij het ook heerlijk om met vakantie te gaan en lees ik graag een goed boek.

Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
We zijn lid geworden van de VOA om ons netwerk te vergroten en om in contact te komen met ondernemers uit diverse branches. Natuurlijk willen we hiermee de zichtbaarheid van Let’s Recruit! vergroten, maar we staan ook open om van elkaar te leren en kennis uit te wisselen. De VOA biedt ons de perfecte gelegenheid om onze horizon te verbreden en waardevolle connecties op te bouwen.

• Wat verwachten jullie van de VOA?
We kijken uit naar interessante bijeenkomsten en inspirerende sprekers. Daarnaast hopen we ons netwerk te kunnen uitbreiden en nieuwe connecties te leggen. En laten we eerlijk zijn, naast alle zakelijke voordelen verwachten we ook gezelligheid!

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
Naast onze interesse in het ondernemerschap en de ontwikkelingen op de krappe arbeidsmarkt, zijn we ook geïnteresseerd in innovatieve strategieën die bedrijven gebruiken om zich online te profileren, klanten te bereiken en hun merk te versterken.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.