Nederlandse Horeca Prijzen

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding.

De Nederlandse Horeca Prijzen zijn dé felbegeerde awards voor de horeca-gelegenheden die volgens hun gasten in hun eigen gemeente een titel verdienen. Er zijn in de gemeente Alphen aan den Rijn 6 categorieën waar horeca-ondernemers zich nog voor kunnen aanmelden.

De winnende horeca-gelegenheden in Alphen aan den Rijn kunnen ook proviniciewinnaar worden. Een vakjury bepaalt wie de landelijke titels mogen voeren. Inwoners van Alphen aan den Rijn mogen vanaf 14 oktober 2019 stemmen op hun favoriete horeca-gelegenheid.

"Er is op voorhand een aantal horeca-gelegenheden genomineerd in de gemeente Alphen aan den Rijn. Echter, horeca-ondernemers kunnen zich nog aanmelden om gratis deel te nemen", aldus Niels Groot van Vote Company dat de verkiezing samen met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier en de DJ's van Radio 538 organiseert.

Bij het stemmen mogen de gasten van de deelnemende horeca-gelegenheden cijfers geven voor de prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid. Voor deelnemende horeca-gelegenheden levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en nieuwe gasten op.

Horeca ondernemers in de gemeente Alphen aan den Rijn kunnen zich nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.horecaprijzen.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.