Kom jij vrijdag naar NUSA voor een borrel met heerlijke lekkernijen?

Kom jij vrijdag naar NUSA voor een borrel met heerlijke lekkernijen?

Na een turbulente tijd is het eindelijk zover, we gaan steeds meer terug naar normaal. NUSA kan niet wachten om Alphen nog enthousiaster te maken met hun heerlijke gerechten. Om die reden organiseren zij op vrijdag 11 juni een bescheiden borrel, geheel volgens de coronaprotocollen.

In januari 2021 openden Joost en Wayan van Vliet vol trots hun Indische eetcafé. Met zestien heerlijke gerechten, allemaal vers in eigen keuken bereid, is er voor iedereen wel iets lekkers. Wayan legt haar ziel en zaligheid in het bereiden van gezonde en voedzame gerechten.

Dit en meer zal je ontdekken tijdens de borrel van aanstaande vrijdag. De borrel start om 16:30 uur en het zal rond 18:00 uur afgelopen zijn. De drankjes en hapjes zijn uiteraard op kosten van NUSA.  

Lijkt deze borrel jou nou helemaal geweldig? Geef dan aan hoe laat je wil komen en met hoeveel. Dit kan via 0172-554003 of via alphen@nusa.nl. Mocht je s ’avonds nog willen blijven zitten om een hapje te eten, laat dit dan op tijd weten zodat NUSA een tafel vrij kan houden!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.