Juridische tips & tricks bij buitenlandse werknemers

Juridische tips & tricks bij buitenlandse werknemers

VOA organiseert regelmatig een HR-kring speciaal voor HR-medewerkers. Specialisten die elkaar kunnen versterken en van elkaar kunnen leren. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Kennisoverdracht en ontmoeting staan centraal.

Graag nodigen wij je uit voor de volgende bijeenkomst op: 

Donderdagmiddag  10 december 2020
16.00 - 17.00 uur 
Online via Teams

Mariët Baaij van ProJust is gespecialiseerd in (het voorkomen en oplossen van) juridische zaken rondom buitenlandse werknemers en zij verzorgt een presentatie op donderdag 10 december a.s. van 16 tot 17.00 uur.

Logo Pro Just legal counseling.png     Foto spreker HR webinar 10.12.20.png

Met deze presentatie krijg je als werkgever inzicht in die problematiek en met name de ‘Wet arbeid vreemdelingen’. De volgende vragen worden bijv. behandeld: wat komt er kijken bij het tewerkstellen van buitenlandse werknemers/statushouders. Wat zijn de verschillen met het arbeidsrecht, aan welke verplichtingen dient een werkgever te voldoen en hoe kunnen boetes van de Inspectie worden voorkomen?  Want ja, er bestaat een risico op hoge boetes als je de wet niet naleeft. En niet alleen jouw bedrijf, maar ook de bedrijven die zich in de keten bevinden. Zo kun je opgezadeld worden met een boete die door een samenwerkend bedrijf is veroorzaakt. 

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom staat Mariët (samen met de VOA) de bedrijven pro-actief bij in deze complexe materie. Zij geef handvatten en aanbevelingen hoe je hier als werkgever mee om kunt gaan. Volg de presentatie en deel je kennis efficiënt en snel via Teams.
 
Tot donderdag 10 december 2020.
Graag vooraf even aanmelden via onderstaande link.
Leuk elkaar online weer te ontmoeten!

Namens de VOA Commissie Arbeidsmarkt
Dick Feddes 
Bas de Lange 

Ja, ik ben er graag bij de 10e december

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.