Jelfra. Een begrip in Alphen aan den Rijn

Slijterij Jelfra de Toren is een begrip in Alphen. Met de grote keuze in wijn, whisky en (speciaal)bier kun je hier altijd slagen voor een mooi cadeau. Om weg te geven, of om zelf van te genieten.

Aan kennis ontbreekt het niet. Vinoloog Teun Cok en zijn collega’s helpen je graag om de juiste keuze te maken. Uiteraard mooi ingepakt indien gewenst! Ze helpen je met plezier, kennis en kunde.

Kennis opdoen en proeven
Er zijn veel leuke evenementen bij de Jelfra. In de maand december staan er een aantal mooie proeverijen op de planning. Op Vrijdag 6 december komt er van 13:00 tot 17:00 uur een Brand Ambassador van Zacapa Rum op bezoek met een aantal open flessen die je kunt proeven.

Meer een whisky liefhebber? Vrijdag 20 december komt er een Brand Ambassador van Talisker met een aantal open flessen en warme chocolademelk. Onder andere zijn de Talisker 18 jaar, Skye, Port Ruighe te proeven. De Brand Ambassador is aanwezig van 13:00 tot 17:00 uur.

Ook aan de wijnliefhebber is gedacht. Dinsdag 24 december komt Cees Heikoop met 5 heerlijke wijnen langs. Onder andere de Bio 3 passo rood en de gloednieuwe 3 passo wit. Cees is aanwezig van 11:00 tot 16:00 uur om je te adviseren. Jij wilt toch ook een lekkere wijn op tafel hebben met Kerst?

De laatste 2 dagen voor Kerst is Jelfra’s kind aan huis, de favoriete knuffel Schot Ron, weer te vinden in de whisky hoek.

Kortom, bij Jelfra De Toren is altijd wat te doen. Gratis parkeren voor de deur en makkelijk aan te rijden. Je vind de Jelfra schuin tegenover zwembad de Hoorn, om de hoek van winkelcentrum de Baronie. Houd de Facebookpagina van Jelfra De Toren in de gaten!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.