Haring on the Docks is terug in 2022!

Haring on the Docks is terug in 2022!

Beste VOA Haring Maatjes,

Haring on the Docks 2019 was een groot succes! Maar de geur van haring is al een tijdje niet meer te bekennen op de Werf. Daarom gaan wij de komende editie extra groot uitpakken met een tweedaags Haringfestival op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni. 
 
Wat kun je verwachten van deze dagen?
 
Vrijdag 24 juni
De Hollandse Nieuwe natuurlijk. De veiling van het eerste vaatje zorgt traditioneel voor reuring onder de bezoekers. De opbrengst van het eerste vaatje gaat naar Stichting Huize Kakelbont. Naast de Hollandse Nieuwe kan je ook komen genieten van vis van Sluizeman, pizza’s van Is Morus, heerlijke saté van Grandcafé Eight en diverse vegan specialiteiten van No Mads. Live muziek kan natuurlijk niet ontbreken, evenals de gebruikelijke Special act!
 
Zaterdag 25 juni
Op zaterdag hebben wij als extra feestdag: De Alle Hens Aan Dek Party. Een heerlijk dans- en meezing festijn voor de levensgenieters. Van Elton John tot Frans Bauer. Van Tina Turner tot Anita Meijer. Voor ieder wat wils. Grandcafé Eight en No Mads zijn wederom van de partij. Als extra komt op zaterdag Grill 'n Smoke ook lekker BBQ-en. 
 
Het Alphense Haring Festival is hét haringfestival van het Jaar. In ons eigen Alphen aan den Rijn. Voor inwoners en ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omstreken.
 
Voor VOA-leden is er een speciale kaartprijs gemaakt. Bestel nu jouw kaarten voordelig via DEZE LINK
 
Ben je geïnteresseerd om dit spectaculaire festival een hart onder de riem te steken met sponsoring of producten, dan is dit altijd mogelijk. Neem dan s.v.p. contact op met Sietse Kromhout via de mail of per telefoon: 0172-700007.

Haring on the Docks - foto 1.jpg   Haring on the Docks - foto 3.jpg
 
 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.