Gezocht: werkgroepleden voor de VOA-Duurzaamheidscommissie

Gezocht: werkgroepleden voor de VOA-Duurzaamheidscommissie

Wat kan duurzaamheid voor jou betekenen?

Nou …..veel, en daar zet de VOA op in. De Duurzaamheidscommissie binnen de VOA heeft jou daarbij nodig. 
 
Momenteel is duurzaamheid binnen de VOA bestuurlijk verankerd door bestuurslid Ludo Goudkuil en zijn enkele enthousiaste leden al betrokken op diverse onderdelen. Hier worden al mooie resultaten geboekt. Denk aan de bijeenkomst over de Green Deal met Jan Peter Balkenende en recent de samenwerking met de gemeente Alphen om op een innovatieve manier invulling te geven aan de Warmtevisie met lokale ondernemers.
 
Om nog meer te bereiken richten we  werkgroepen in. Iedere werkgroep bestaat uit een voorzitter en een aantal werkgroepleden. De werkgroepen en voorzitters zijn inmiddels bekend en we zijn dringend op zoek naar werkgroepleden om met elkaar invulling te geven aan de doelstelling “Ondernemers bewust over laten gaan in de duurzame economie” . We gaan uit van de volgende werkgroepen en werkgroepvoorzitters:
 
• Green Deal / Sustainable Development Goals (SDG’s) – Monique Chaudron
• Mobiliteit & Distributie – Iwan Blokker
• Circulaire economie – Marco Pols
• Energietransitie – Rob de Kloet
• Verduurzaming bedrijventerreinen – Matthijs Mulder
 
Als werkgroeplid werk je samen aan het programma van de werkgroep, ben je vertegenwoordiger namens de VOA bij vergaderingen en bijeenkomsten, beoordeel je ontvangen informatie en deel je deze met de leden. Ook organiseer je bijeenkomsten om kennis te delen en verbinding te maken.

Naast je bijdrage aan de werkgroep is deelname ook een mooie manier om zelf meer kennis over duurzaamheid op te doen, je netwerk uit te breiden en je beter thuis te voelen binnen de VOA. De verwachte tijdsbesteding als lid van de werkgroep is circa twee uur per week.

Vind jij het leuk om je te ontplooien binnen de duurzaamheidscommissie van de VOA, meld je dan aan voor één van de werkgroepen door deze maand nog een mail te sturen naar petra@voaonline.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.