Genoeg te beleven bij de Parkvilla open dag

Genoeg te beleven bij de Parkvilla open dag

Workshops dansen, qigong, edelsmeden, botanisch tekenen, fashion design en nog veel meer. Er is genoeg te beleven op zondag 5 september. Parkvilla opent vanaf 12:00 uur wagenwijd de deuren met leuke korte workshops en proeflessen. 

Medewerkers en culturele partners van Parkvilla staan klaar om informatie te geven over het nieuwe theater- en cursusprogramma. Ook de vaste partners van Parkvilla het Jeugdtheaterhuis, Productiehuis Alphen en Alphoto zijn aanwezig. Productiehuis Alphen geeft leuke improvisatie workshops in het theater. Dit jaar is de aftrap van het culturele seizoen door heel Alphen onder leiding van cultuurplatform Khabbazz. Namens de tuineditie van Gluren bij de Buren treedt in het Rijnstroom Park de band ‘Las Tapas’ op.

Proeflessen

Kinderen en volwassenen kunnen ook kennismaken met het uitgebreide cursusprogramma door deelname aan proeflessen -mits de cursus niet vol is- vanaf 6 september tot en met 12 september. Van te voren opgeven kan via info@parkvilla.nl.

Nieuwe cursussen

Nieuw zijn onder meer de volgende cursussen: Dans Basics, Acteren voor volwassenen, Modern/Jazz voor tieners, Flamenco en en Fashion Design voor kids. Informatie is te krijgen over cursussen in de volgende disciplines: tekenen/schilderen, beeldhouwen, keramiek, edelsmeden,  fotografie, maak je eigen website, creatief schrijven, storytelling, kunst- en filmgeschiedenis en veel verschillende danslessen voor elk niveau en voor elke leeftijd. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op www.parkvilla.nl.

Opening culturele seizoen 2021 2022.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.