Fotospeurtocht door wijken Ridderveld en Zegersloot

Wie deze meivakantie een leuke activiteit zoekt om samen met de kinderen te doen, hoeft Alphen aan den Rijn niet te verlaten. Junis Kinderopvang organiseert op donderdag 6 mei van 10:00 tot 15:00 uur een avontuurlijke fotospeurtocht door de wijken Ridderveld en Zegersloot.

De speurtocht is leuk voor de ouders met kinderen in deze wijken en voor andere Alphense families de uitgelezen kans om deze wijken eens te ontdekken. Onderweg valt er genoeg te beleven.

Volg de foto’s

Een fotospeurtocht werkt eigenlijk hetzelfde als een gewone speurtocht. Alleen wordt de route niet aangegeven met pijlen op de weg, maar met foto’s op een routekaart. De foto’s wijzen de weg naar het volgende gebouw, speelveld, pad of bruggetje op de route. Onderweg zijn er verschillende punten waar opdrachten volbracht moeten worden en waar pedagogisch medewerkers van Junis klaar staan om stempels op de stempelkaarten te zetten. De aanwijzingen leiden uiteindelijk naar de finish, waar voor alle kinderen nog een verrassing klaar ligt.

Deelname is gratis en alle kinderen zijn met ouders of opa’s en oma’s welkom om mee te doen aan de fotospeurtocht. Junis verstuurt de routekaarten per e-mail, daarom is aanmelding noodzakelijk. Wil je ook meedoen aan de speurtocht? Aanmelden kan via www.junis.nl/fotospeurtocht

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.