Fonds Alphen doneert aan beheerstichting Parkvilla

Fonds Alphen doneert aan beheerstichting Parkvilla

Albert Verduijn, bestuurslid beheerstichting Parkvilla, heeft een cheque ter waarde van € 40.000 overhandigd gekregen van John Kroes, voorzitter van Fonds Alphen. Hiermee kan de renovatie van Parkvilla van start gaan.

“Deze gift, alsook bijdragen van andere giftgevers, is bedoeld voor het vernieuwen van ons dak”, vertelt Verduijn. “Dit is hard nodig, want we hebben regelmatig last van lekkages. Met dit geld kunnen we het dak en houtwerk vernieuwen, de dakgoten aanpakken en wordt het schilderwerk gedaan. Wij zijn echt blij met deze gift van Fonds Alphen en omstreken. We zitten in een van de meest authentieke gebouwen in Parkvilla. Het gebouw stamt uit 1913 en een oud gebouw betekent altijd veel onderhoud. Mochten er meer bedrijven of fondsen zijn die ons de komende tijd hierin willen ondersteunen, dan zijn die natuurlijk altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken.”

Stichting Fonds Alphen en omstreken verleent financiële steun aan concrete projecten in de regio, die ten goede komen aan de lokale samenleving.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.