Fietsen naar het werk

Fietsen naar het werk

Nu nog actueler dan voorheen!

Vorige week was er een interessant en succesvol webinar voor de VOA-leden over de mogelijkheden rondom fietsvergoedingen, leasefietsen, fiscale voordelen en de voordelen voor de werkgever aan zijn/haar medewerkers. 

Een korte weergave van de presentatie is na te lezen op de VOA-website. Mocht je naar aanleiding van dit webinar nog vragen hebben. Dit zijn de contactgegevens van Astrid en Roel:

Astrid Koperberg Gemeente Alphen aan den Rijn
Projectmedewerker Fietsen & Verkeerseducatie
AKoperberg@alphenaandenrijn.nl
T: +31172465497 | M: 0646973461
 
Roel Lenoir Bereikbaar Haaglanden en Rijnland
Fietspromotor
roel.lenoir@bereikbaarhaaglanden.nl
M: 06-27191020

Een paar leuke aanbiedingen vanuit het seminar

Probeer gratis een week een E-bike - Actie van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland 
Als je medewerkers een keer een e-bike willen uitproberen. Dit is de link naar de e-bikeprobeeractie van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland. 
 
Van Bemmelen Outdoor
Gaan veel van uw medewerkers al op de fiets naar het werk? Heeft u alle voorzieningen op orde? Of zijn er best wat drempels om te overbruggen? Lange afstanden fietsen als je zadel niet lekker zit is niet prettig. Het wisselvallige weer in Nederland ... de juiste beschermende regenkleding is dan wel erg lekker. En wanneer moet je nou die fietshelm op?

Logo Van Bemmelen.png

Allemaal vragen waarbij wij u en uw personeel mee kunnen helpen. Fietsen is gezond, het heeft fiscale voordelen voor u en het is beter voor het milieu. Wilt u de drempel verlagen en met ons de samenwerking aan gaan om uw personeel comfortabel en fietsend naar werk te laten gaan? Wij helpen u graag! Bel, mail of kom langs op Hoge Rijndijk 295 in Zoeterwoude. Wij zorgen voor een zeer interessante korting!  https://vanbemmelenoutdoor.nl/
 
Gek van Fietsen
Ga ook op de e-bike naar je werk met de Cortina E-Mozzo! Een sportieve, moderne e-bike die je binnen no-time van A naar B brengt. Met de krachtige Shimano middenmotor en geïntegreerde accu is de E-Mozzo perfect geschikt voor woon-werkverkeer en langere afstanden.
Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit!

Foto Cortina fiets.png

Plaatje Tot fiets.jpg          Nieuw logo Bereikbaar-Haaglanden-2018.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.