Electro World Hoogendoorn staat ook tijdens de lockdown voor jou klaar

Electro World Hoogendoorn staat ook tijdens de lockdown voor jou klaar

De winkel van Electro World Hoogendoorn is momenteel gesloten, maar om jou te kunnen blijven ontzorgen gaat hun dienstverlening wel gewoon door. “We staan je graag telefonisch te woord voor advies, en het installeren en repareren gaat ook gewoon door”, vertelt Christian Hoogendoorn.

Bij Electro World Hoogendoorn kun je ook tijdens de lockdown gewoon terecht voor witgoed, tv en audio. Dit kan weliswaar niet in de winkel zelf, maar een van de medewerkers staat je graag telefonisch te woord om advies te geven. “Producten in de winkel bekijken zit er momenteel helaas nog niet in, maar we zijn wel aanwezig zodat we het een en ander telefonisch toe kunnen lichten”, zegt Christian.

Advies, installeren en repareren

En dat slaat aan, want veel klanten weten Electro World Hoogendoorn ook in deze tijd te vinden. “Ook tijdens de lockdown kan je wasmachine of televisie natuurlijk kapotgaan. Online kun je tegenwoordig heel veel, maar het kan ook misgaan. We zien dan ook dat mensen ons telefonisch weten te vinden met vragen over bepaalde productspecificaties. Daar helpen we graag bij! Zo heb je achteraf nooit spijt van je aankoop omdat het toch niet helemaal aan jouw wensen voldoet.”

Het installeren en repareren van witgoed, tv en audio blijft ook doorgaan. “We merken dat hier nog altijd veel vraag naar is. Mensen aan hun lot overlaten willen we niet, dus we blijven de service bieden die we altijd bieden. Alleen dan coronaproof. Daar zijn onze klanten ook erg blij mee. Ze hoeven dan niet weken te wachten totdat hun droger bijvoorbeeld gerepareerd kan worden.”

Smarthome op komst

Tijdens de lockdown wordt er ook hard gewerkt om de winkel te upgraden. Zo wordt een deel van de winkel helemaal ingericht als smarthome. Hier zijn straks talloze toepassingen te vinden waarmee je jouw eigen huis kunt automatiseren. Denk aan verlichting die automatisch aangaat als het donker wordt, slimme thermostaten die het comfort verbeteren, of het bedienen van de oven met jouw smartphone.  

Electro World Hoogendoorn is gevestigd aan de Euromarkt 131 in Alphen aan den Rijn. Advies nodig? Bel dan naar 0172 – 424499. Bestel jouw producten ook eenvoudig online via electroworld.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.