Nieuw VOA-lid M. Koetsier meubelstoffeerderij stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid M. Koetsier meubelstoffeerderij stelt zich graag voor!

Onlangs is M. Koetsier meubelstoffeerderij lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Mark Koetsier zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Mark Koetsier, 47 jaar, getrouwd met Anja en heb twee kinderen van 21 en 17 jaar oud. Na een paar jaren afwezigheid in de stofferingsbranche en het zelfstandig ondernemen, heb ik in november 2018 besloten weer een stoffeerderij op poten te zetten. Het zelfstandig ondernemen blijft toch een zeer mooie uitdaging en het vak meubelstofferen is altijd blijven trekken.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
M. Koetsier meubelstoffeerderij is sinds 1967 een vertrouwd adres voor meubel- en projectstoffering. Al meer dan vijftig jaar leveren we maatwerk aan particulieren, bedrijven en interieurbouwers in de regio Alphen aan den Rijn. In al deze jaren hebben we bewezen een vertrouwd en vakkundig adres te zijn voor alle soorten stoffeerwerk. De stoffeerwerkzaamheden variëren van het bekleden van kantoormeubilair, banken fauteuils tot aan boot- en caravankussens. Met name duurzaamheid en hergebruik van materialen, zowel stoffen als meubels geeft de stoffeerderij op dit moment weer een hele nieuwe invalshoek, kansen en mogelijkheden.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Uiteraard hoop ik, ik denk zoals veel ondernemers, succesvol te zijn. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Voor mij is het voornaamste dat ik een mooi en kwalitatief goed product aan de klanten kan leveren en daarmee een leuke boterham kan verdienen. Maar er is meer! In de tussenliggende jaren heb ik gewerkt bij SWA als werkleider. Hier heb ik een team van 60 medewerkers aangestuurd die kaartendisplays vervaardigen. Dit zijn medewerkers met een fysieke of psychische beperking of medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik heb hier veel van geleerd. Mijn wens is om in de toekomst een plek voor deze doelgroep te creëren en ze via de stoffeerderij weer een kans te geven op de arbeidsmarkt.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mijn grootste uitdaging als ondernemer is het combineren van alle zaken die nodig zijn om een onderneming te draaien en het uit handen geven van werkzaamheden die dat toestaan. Ook het efficiënt gebruiken van de moderne communicatiemiddelen zal voor mij een uitdaging zijn.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast het zijn van zelfstandig ondernemer heb ik ook een vrouw en twee kinderen. In de avonden en weekenden breng ik de tijd graag door met mijn gezin. Verder ben ik ook een grote fan van de Formule 1 en hobby ik graag aan mijn camper.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
In het verleden ben ik lid geweest van ondernemersvereniging “Het Hoofdkantoor”. Ik heb gemerkt dat de contacten, die ik daar heb opgedaan, mij veel geleerd hebben en ik daar veel plezier aan heb beleefd. De keuze voor de VOA komt uit het feit dat ik daar de mogelijkheid heb om met veel ondernemers uit de regio in contact te komen en ik hoop daar de zelfde plezierige contacten aan over te houden en veel van te kunnen leren.

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht bij de VOA mijn netwerk te kunnen vergroten en als ik vragen heb over zakelijke “hindernissen” van deze contacten gebruik te kunnen maken.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Sociale media en marketing. Hoe zet ik mijn bedrijf/ diensten in de markt, hoe benader ik mijn doelgroep/ bereik ik een nieuwe doelgroep en hoe kan ik dit op een efficiënte manier organiseren.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.