Eazie zet Alphens gezin in het zonnetje met kerst

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Ondanks dat we kerst nu niet met grote familiebijeenkomsten of vriendengroepen kunnen vieren, maken we er toch allemaal het beste van. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Daar heeft Eazie Alphen wat op verzonnen!

“Er zijn gezinnen die het moeilijk hebben en geen lekker kerstdiner op tafel kunnen zetten”, vertelt eigenaresse Jasmeen. “Daarom willen we deze kerst graag een gezin in het zonnetje zetten die het verdient om eens lekker verwend te worden met heerlijke gerechten.”

Eazie is van plan om op kerstavond een gezin te helpen door een aantal heerlijke maaltijden te leveren. Met heerlijke wokmeals, poké bowls, wraps, salades in hun assortiment komt zo’n kerstdiner zeker goed. Bovendien worden alle maaltijden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid.

Hoe kan je meedoen?

Eazie Alphen is op zoek naar gezinnen uit Alphen die het zouden verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Ken jij zo’n gezin die het goed kan gebruiken? Op de Instagram pagina van Eazie Alphen (@eaziealphenadrijn) kan je een reactie achterlaten waarom dit gezin volgens jou het kerstdiner moet winnen. Wie weet help jij een gezin aan een mooie kerst!  

eazie kerst.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.