Deze Alphense ondernemingen maken kans op een VOAWARD

Deze Alphense ondernemingen maken kans op een VOAWARD

Het is zover. De 15 genomineerden voor de VOAWARDS 2021 zijn bekend. De jaarlijkse uitreiking van de VOAWARDS zal dit jaar niet met 700 ondernemers in Theater Castellum plaatsvinden, maar via een livestream. Jörgen Raymann zal de presentatie op zich nemen.

Leden van de VOA konden zelf stemmen op de bedrijven die volgens hen een VOAWARD verdienen in de categorie ZZP, Starters, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. Na de check door een deskundig panel zijn onderstaande bedrijven als genomineerden uit de bus gekomen.

De genomineerden in de categorie MKB:

*Bezemer fitness
*Buro Toob reclame & media
*B&L Vastgoed

De genomineerden in de categorie starters:

*La Bodega ’87
*Lessgo
*Tim & Tom Producties

De genomineerden in de categorie zzp:

*Rogaar Administratie
*Steefig
*Travelcoach Claudia Wolswijk

De genomineerden in de categorie horeca & retail:

*Alfreds
*Van Keeken Schoenen
*MKC Moto

De genomineerden in de categorie MKB XL:

*Elysee Dental Solutions
*Bakkerij Visser
*Lieftink Geveltechniek

Hoe nu verder?

De verkiezing en uitreiking van de VOAWARDS vindt plaats op 4 februari 2021. Door de coronamaatregelen helaas niet met 700 gasten in theater Castellum, maar wel via een livestream. Jörgen Rayman verzorgt de presentatie en alle kijkers kunnen op de 4 februari van 19:00 tot 20:30 uur live stemmen op hun favoriet.

Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een onderscheiding van leden, voor leden. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium van het parktheater in ontvangst; per categorie en geheel coronaproof. Alle aanwezigen worden op 3 en 4 februari getest op corona.

Op de foto: de uitreiking van de VOAWARDS begin 2020. 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.