Crisis maakt creatief - Door ondernemers voor ondernemers

Nu de omzet met een noodstop tot stilstand is gekomen, tonen veel ondernemers zich solidair met elkaar.

Zij delen kennis en expertise en bieden gratis adviezen en consulten.

De Alphense Ondernemers Janneke van Meenen en Adrie den Hertog hebben het initiatief genomen om het aanbod, dat ondernemers beschikbaar stellen aan andere ondernemers, te bundelen op één website: https://www.doorondernemersvoorondernemers.nl

Op LinkedIn en via andere kanalen komen berichten met interessante informatie en aanbiedingen voorbij, maar ze verdwijnen al snel weer van de tijdlijn. Het is ook slechts een fractie van wat ondernemers aanbieden en delen en dat is zonde! Zo missen ondernemers de mogelijkheid om elkaar te helpen en om hulp te ontvangen in een tijd waarin zij dat juist zo goed kunnen gebruiken.

Deze website geeft een overzicht van de berichten, die zij via verschillende kanalen gevonden hebben, met een link naar het originele bericht. Handig verdeeld in categorieën. Bijna alles is GRATIS beschikbaar. Ondernemers kunnen het overzicht aanvullen met hun eigen (gratis) aanbod. Insturen kan via het formulier op de website.

De initiatiefnemers Janneke van Meenen van Van Meenen Marketing Support B.V. en Adrie den Hertog van Zin In Webdesign zijn twee ervaren ondernemers die op deze wijze hun steentje hopen bij te dragen aan de toekomst van ondernemers en van Nederland na deze crisis. Want het leven gaat door en het ondernemerschap met als uitgangspunt ‘Crisis maakt Creatief’.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.