4-jarig jubileum voor Jelfra de Toren

4-jarig jubileum voor Jelfra de Toren

Deze maand is Teun Cok 4 jaar de trotse eigenaar van slijterij Jelfra De Toren. Teun is vinoloog van de wijnacademie en helpt zijn klanten al jaren met plezier bij het kiezen van bijpassende wijnen bij gerechten of bij het samenstellen van een speciaal bierpakket.

Jelfra is de wijn, bier en whisky specialist van het Groene Hart. Je kunt hier terecht voor een grote selectie aan wijnen en speciaal bieren. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke workshops en proeverijen. “Onze proeverijen worden goed bezocht. We merken dat hier steeds meer animo voor is en ze zijn erg populair. Op deze manier laten we onze klanten op een andere manier kennis maken met nieuwe dranken en producten”, vertelt Teun.

Op de website delen ze inspiratie en recepten voor verschillende cocktails en kan je zien welke wijn het best bij welk gerecht past. “Het leukst vind ik toch wel als iemand langs komt voor advies. Omdat ik al ruim 40 jaar ervaring heb in dit vak, heb ik altijd veel te vertellen. Het is altijd een feest als we klanten helpen in de zoektocht naar de perfecte wijn, bier of andere drank. De enthousiaste reacties die we dan achteraf krijgen zijn natuurlijk extra leuk.”

Jelfra de Toren, van Foreestlaan 5, 2404 HC Alphen aan den Rijn, 0172-445 521, www.jelfradetoren.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.