Online kick-off NetwerkenWerkt!

Beste werkgevers en ondernemers uit de regio Holland Rijnland,

Heb jij als werkgever ook te maken met uitdagingen rond het vinden en behouden van personeel en het voorkomen van verzuim in de snel veranderende arbeidsmarkt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!
 
Graag nodigen wij jou uit voor de online kick-off van onze NetwerkenWerkt! Holland Rijnland op dinsdag 30 mei 2023 om 10.00 uur via MS Teams.
NetwerkenWerkt! is het werkgeversnetwerk van Noord- en Zuid-Holland en daarbuiten, met meer dan 400 deelnemende bedrijven.
En nu is het tijd om ook de regio Holland Rijnland aan te sluiten!
 
Wij zijn een kosteloos netwerk van en voor werkgevers uit de profit en nonprofit sector die samen willen werken aan het vinden en behouden van personeel en het voorkomen van verzuim. Elke maand organiseren wij netwerktafels in verschillende arbeidsmarktregio's, waar werkgevers elkaar kunnen ontmoeten en praktische oplossingen kunnen bedenken om deze uitdagingen aan te pakken.
 
Samen gaan we aan de slag om deze uitdagingen op een pragmatische, realistische en operationele manier aan te pakken. Door kennis te delen en te verbinden, kunnen we waardevolle bijdragen leveren aan elkaars organisaties en aan de arbeidsmarkt in de regio Holland Rijnland.
 
Ben jij als werkgever uit de regio Holland Rijnland geïnteresseerd in ons netwerk en wil jij deelnemen aan onze online kick-off op dinsdag 30 mei 2023 om 10.00 uur via MS Teams? Meld je dan nu meteen aan door een berichtje te sturen aan jeroen@netwerkenwerkt.nu
 
Voor meer informatie over NetwerkenWerkt!, kun je terecht op onze website www.netwerkenwerkt.nu.
 
Wij kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan het vinden en behouden van personeel en het voorkomen van verzuim in de regio Holland Rijnland!
 
Met vriendelijke groet,
 
 Jeroen Brandes - foto + contactinfo.png

30 mei, 2023

10:00 - 11:00