De Liemeer Golf Experience op 26 september 2021

Kom met je bedrijf kijken, doe mee en/of wordt partner

Golf- & Countryclub Liemeer organiseert voor de 5e keer de Liemeer Golf Experience, met naar verwachting weer honderden bezoekers.

Belangrijk is dat mensen zelf kunnen zien hoe het bij Liemeer toegaat en actief de golfsport kunnen beleven en oefenen. We pakken groots uit en organiseren veel verschillende dingen voor klein & groot en mensen met en zonder golfervaring! Kom met familie, buren, vrienden, collega's om dit eens mee te maken.

Zo is er het zgn. RAAK-Funpark dat voor de jeugd (6 tot 18 jaar) een leuke manier is om spelenderwijs ’n beetje gevoel te krijgen voor de golfsport. We organiseren workshops voor de onervaren golfers onder begeleiding van onze golfpro’s maar ook masterclasses over diverse onderwerpen bv. Hoe sla je een bal uit de bunker?

Deelname aan de Liemeer Golf Experience is kosteloos, maar je moet van tevoren wel inschrijven via de website www.golfisleuk.nl.

Alle activiteiten zijn buiten en passen binnen het corona-protocol. Voor het hele gezin is er de Family putting game, waarbij je 10 ballen slaat door poortjes. Hierbij gaat het vooral om de lol die je met elkaar kunt beleven en er zijn ook leuke prijsjes te verdienen. Tevens kun je met een groepje van 3-4 personen de baan in om een aantal holes te lopen onder begeleiding van een ervaren golfer. 

Verder staan er weer leuke stands met o.a. golfaccessoires, De Sfeerstal, de Heeren van Liemeer, de Mandarijn, Duca del Cosma golfschoenen, JWorxout Vitaliteitscoaching, Lipton Ice Tea stand.

Het belooft weer een mooie happening te worden. Er is voor iedereen wel wat bij.

Zie de Liemeer Golf Experience ook als een kans om met jouw bedrijf en medewerkers te komen kijken en mee te doen. Of neem deel als partner en laat je bedrijf van de beste kant zien. Partners hebben de mogelijkheid zich te presenteren in een kraam vlakbij waar alles gebeurt en stellen prijzen beschikbaar, meestal producten in natura. Een impressie van de Liemeer Experience van 2019: https://www.youtube.com/watch?v=YVfA1k3lEQg&feature=youtu.be 

Voor nadere informatie en vragen stuur een mail naar: manager@golfclubliemeer.nl

26 september, 2021

10:00 - 15:00

GCC Liemeer BV
Golfpad 1
NIEUWVEEN