WerkVinden Alphen: gratis cv-check voor jongeren + profielfoto

Woensdag 15 juni - WerkVindengratis: cv-check voor jongeren + profielfoto

Een goed overzicht van je werkervaring, opleiding, enz., is ook voor jongeren essentieel bij sollicitaties.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan en laat je graag vooraf jouw cv checken door een HR- deskundige? Kom dan naar de WerkVinden gratis cv-check op woensdagochtend 15 juni van 11.00-13.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn.

Op deze ochtend is een aantal HR-deskundigen aanwezig die samen met jou je eigen cv doorloopt en voorziet van tips & tricks. Het is dus belangrijk dat je jouw cv meeneemt op deze ochtend. Na de cv-check kan je direct een professionele profielfoto laten maken die je voor je cv en/of je LinkedIn-pagina kunt gebruiken. Vooraf aanmelden of inschrijven is niet nodig.

Mis deze eenmalige kans niet, kom en neem je cv mee!

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten,  netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl

15 juni, 2022

11:00 - 13:00

Bibliotheek Alphen aan den Rijn
Aarkade 10
ALPHEN AD RIJN

Organisatie

WerkVinden Alphen