20 van Alphen

Houden jullie ook van sportieve doelen?

VOA en Bezemer Fitness delen hun sportieve ambitie: het verrichten van prestaties die ertoe doen! Onze uitdaging: op 12 maart 2023 willen we samen een hardloopteam van 100 deelnemers op de been brengen. Gaan jullie met ons de uitdaging aan? Loop dan met elkaar mee in het VOA-team.

Wat is dan het voordeel?
We regelen alles voor de sportieve lopers. Avantisport biedt alle lopers van het VOA-team een mooi hardloopshirt aan. Het startnummer wordt aangeboden door Laadpaaldirect en uiteraard zijn we van harte welkom bij de Wijnbar&Zo waar vanuit we starten en we uiteraard zorgen voor een supergezellige afterparty! Bezemer Fitness biedt een uitgekiend trainingsprogramma ter voorbereiding op de 20 van Alphen.

Deelname in het VOA-team voor alle afstanden is €10 all in. Voor jullie VOA-leden en leden van Bezemer Fitness is dit voordeliger dan de inschrijving via de 20 van Alphen. VOA en Bezemer Fitness zorgen voor een aantal sponsors.

Voor dit bedrag krijg je een mooi hardloopshirt, je loopnummer, gratis deelname aan de trainingen (die starten vanaf 1 januari 2023) bij Bezemer Fitness, verzorging/massage bij De Wijnbar en een muntje voor een lekker drankje na afloop van je sportieve presentatie.

Je spullen kan je ook bij de Wijnbar achterlaten tijdens het hardlopen.

Doe je mee?

Wow, het VOA-team zit helemaal vol! Inschrijven voor dit team is dus niet meer mogelijk.

Gelukkig kan je nog wel rechtstreeks bij de 20 van Alphen inschrijven als individuele loper. Dat kan via deze link.

Wil je toch je eigen Business Team inschrijven? Schrijf je dan rechtstreeks in via de 20 van Alphen. Je krijgt dan een ontvangst en kleedruimte in Theater Castellum, enkele consumptiebonnen, een plek in het speciale startvak, bewaakte tassengarderobe, masseurs voor en na de loop en kans op prijzen in het Business Loop klassement.

Doe jij ook mee?

Met sportieve groet van de werkgroep VOARent,

John Loef, Ronald Verkade, Thijs Bezemer, Simcha Rozema, Petra Burgmeijer

Logo Laadpaaldirect.jpg

   Logo Bezemer Fitness.png

Logo Avantisport.jpg

12 maart, 2023

11:00 - 17:00

Wijnbar&Zo
Julianastraat 42
Alphen aan den Rijn