VOA RENT

 

cirkel.png

Je moet eerst een stukje lopen ….. Maar dan ben je welkom op het mooiste feest van de 20 van Alphen!

Sporten en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk. 
Persoonlijk, maar zeker ook voor het bedrijfsleven. Ondernemers en hun medewerkers fit en vitaal; dat is de doelstelling van de VOA–Sportcommissie. Gezond ondernemen! 
 
Met deze doelstelling organiseert de VOA een aantal sportieve evenementen voor alle bedrijven.  Iedereen mag meedoen en ook jullie medewerkers zijn van harte welkom. 
 
Het eerste sportevent voor 2023 is de 20 van Alphen. Dé openingsklassieker van de Nederlandse atletiek en hét sportieve en grootste loopevenement van het Groene Hart.

Op zondag 12 maart 2023 is het weer zover!

VOA-20VALPHEN-FB.jpg

VOA en Bezemer Fitness delen hun sportieve ambitie: het verrichten van prestaties die ertoe doen!
Onze uitdaging: op 12 maart 2023 willen we samen een hardloopteam van 100 deelnemers op de been brengen. Gaan jullie met ons de uitdaging aan? Loop dan met elkaar mee in het VOA-team.

Wat is dan het voordeel?
We regelen alles voor de sportieve lopers. Avantisport biedt alle lopers van het VOA-team een mooi hardloopshirt aan. Het startnummer wordt aangeboden door de VOA en uiteraard zijn we van harte welkom bij de Wijnbar&Zo waar vanuit we starten en we uiteraard zorgen voor een supergezellige afterparty! Bezemer Fitness biedt een uitgekiend trainingsprogramma ter voorbereiding op de 20 van Alphen.
 
Deelname in het VOA-team voor alle afstanden is  €10.  Voor jullie VOA-leden is dat voordeliger dan de inschrijving via de 20 van Alphen. De VOA en Bezemer Fitness zorgen voor een aantal sponsors.
Voor dit bedrag krijg je een mooi hardloopshirt, je loopnummer, gratis deelname aan de trainingen (die starten vanaf 1 januari 2023) bij Bezemer Fitness, verzorging/massage bij De Wijnbar en een muntje voor een lekker drankje na afloop van je sportieve presentatie. Je spullen kan je ook bij de Wijnbar achterlaten tijdens het hardlopen.

Doe je mee?
Vorm een team of schrijf je gewoon zelf in voor het VOA-team van de 20 van Alphen. 
 
Kijk hier voor meer informatie en schrijf je snel in. Als individuele loper, samen met je vriend of vriendin of met al je collega’s!
 
Wil je toch je eigen Business Team inschrijven? Schrijf je dan rechtstreeks in via de 20 van Alphen. Je krijgt dan een ontvangst en kleedruimte in Theater Castellum, enkele consumptiebonnen, een plek in het speciale startvak, bewaakte tassengarderobe, masseurs voor en na de loop en kans op prijzen in het Business Loop klassement. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Met sportieve groeten,
 
VOA-werkgroep VOARent
Ronald, John, Simcha, Thijs, Petra

Logo Laadpaaldirect.jpg   Logo Bezemer Fitness.pngLogo Avantisport.jpg

 

Afvallen en (nog) fit(ter) zijn voor de 20 van Alphen? VOA-lid New Fysic kan je daarbij helpen!

Wanneer je start met afvallen ontvangt iedere klant 25% korting op het Reset (start)Pakket.

Wat krijg je daarvoor?

Deze aanbieding is geldig t/m maart 2023.

Maak gauw een afspraak met Saskia Bosker, zodat je (nog) fit(ter) bent voor de 20 van Alphen!

Info New Fysic.JPG