Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar

Binnenkort mag je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Woon je in het groene hart van de Randstad of in de buurt van de zee? Kies dan voor Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar.

Wat doet een zorgverzekeraar precies?
Ervoor zorgen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt. Dat doet Zorg & Zekerheid door afspraken te maken met de zorgverleners bij jou in de buurt. Met ziekenhuizen, met je huisarts maar ook met je fysio, je tandarts en je diëtist.

Waarom zou ik kiezen voor Zorg en Zekerheid?
Zorg en Zekerheid is al 200 jaar dé zorgverzekeraar voor jouw regio. Zij hebben geen winstoogmerk. Dit betekent dat zij zich alleen bezighouden met de beste zorg bij jou in de buurt. Zorg & Zekerheid kent jouw omgeving en de zorgverleners goed. Daarom krijgen ze meer voor jou gedaan.

Wat doet Zorg & Zekerheid nog meer bij mij in de buurt?
Zorg & Zekerheid heeft zorgwinkels in Leiden en Alphen aan den Rijn waar je zo kunt binnenlopen. Samen met de gemeente en de huisarts bieden ze Welzijn op Recept. Een gesprek met een welzijnscoach wijst je de weg naar nieuwe dingen, vrijwilligerswerk of meer bewegen/meedoen in de buurt.

Ook biedt Zorg & Zekerheid in de regio het leefstijlprogramma ‘Lekker in je Lijf’. Mensen met een gemeentepolis die last hebben van overgewicht kunnen gratis 16 weken aan hun gezondheid werken.

Wist je trouwens dat Zorg en Zekerheid samenwerkt met scholen? Zo gaan kinderen meer bewegen en eten ze gezonder. Er zijn drinkwaterprojecten, gratis groente en fruit op school en beweegpleinen. Ook organiseren zij weerbaarheidstrainingen, samen met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, bliksemstages en sollicitatietrainingen. Zo krijgen scholieren later een vliegende start op de arbeidsmarkt. En wist je dat je in de regio veilig kunt sporten dankzij de AED’s en EHBO-pakketten van Zorg & Zekerheid?

Wil je meer weten over zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid? Kijk dan op zorgenzekerheid.nl.

Afbeelding_Zorg & Zekerheid_beter in jouw buurt (voor onderaan in advertorial).jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.