Zoektocht naar beste zzp’er van 2022 is in volle gang

Zoektocht naar beste zzp’er van 2022 is in volle gang

ZZP Nederland organiseert dit jaar wederom de Freelancer of the Year Awards.

Tijdens deze verkiezing gaan we op zoek naar de beste zzp’er van het jaar. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp'er is te nomineren. Aanmelden of nomineren is mogelijk tot en met zondag 25 september. Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt komt in aanmerking. Naast het winnen van de titel, zijn er mooie prijzen te winnen, maar deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs.

Logo FOTY Awards.png
De FOTY Awards worden in november uitgereikt in samenwerking met De Ondernemer. Vorig jaar was Maaike Grovenstein de gelukkige die tijdens een feestelijke radio-uitzending werd uitgeroepen tot Freelancer of the Year. Dit is wat het haar heeft opgeleverd: 

"Uiteraard de titel zelf, een hoop complimenten, flinke dosis zelfvertrouwen en heel veel publiciteit (krantenartikelen e.d.) Ook merk ik dat ik nóg meer Online programma’s verkoop in mijn online Fysio Academie, heel gaaf. Maar ook werd ik de gelukkige winnares van een Volkswagen E-Golf!" Maaike Grovenstein, Freelancer of the Year 2021. 

De deelnemer presenteert zichzelf en moet zoveel mogelijk positieve referenties vergaren. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland wie de beste zzp’er van Nederland is. Aanmelden kan via de website van de FOTY Awards.  

Over ZZP Nederland
ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland met bijna 55.000 aangeslotenen. Sinds 2006 zet ZZP Nederland zich in om het ondernemerschap van kleine zelfstandigen te bevorderen. Sinds eind 2019 is ZZP Nederland organisator van de Dag van de ZZP’er en de FOTY Awards. Met het organiseren van de Dag van de ZZP’er en de daarbij behorende verkiezing van de Freelancer of the Year wil ZZP Nederland op inspirerende en plezierige wijze ondernemers met elkaar in gesprek laten komen over het zelfstandig ondernemerschap.

Logo ZZP NL.png
  

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.