Woonforte en GREEN tekenen koopcontract NUON-locatie

Woonforte en GREEN tekenen koopcontract NUON-locatie

Op de voormalige NUON-locatie aan de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn komt een gebouw met 121 appartementen en een commerciële plint. Woonforte koopt alle appartementen in het nog te realiseren complex. Vandaag tekenden GREEN en Woonforte het koopcontract. Naar verwachting wordt het gebouw eind 2021 opgeleverd.

Het complex ligt op steenworp afstand van het station. De gevels passen goed bij het naastgelegen gebouw Toor. De gebouwen samen geven allure aan het stationsgebied. Ook winkels en het centrum zijn dichtbij. Kortom: een toplocatie om te wonen en te werken.

Zorgwoningen
Woonforte koopt alle nog te realiseren appartementen. Daarvan zijn 58 woningen bedoeld voor cliënten van 2 zorgpartijen: Ipse-De Bruggen en Philadelphia. Deze zorgwoningen krijgen ook een gemeenschappelijke huiskamer, kantoorruimte en een dagactiviteitencentrum.

Sociale huur en middeninkomens
De overige 63 appartementen gaat Woonforte grotendeels verhuren als sociale huurwoning. De corporatie gaat ook enkele woningen beschikbaar stellen voor huishoudens met een middeninkomen. De woningen hebben 2 of 3 kamers en variëren in grootte van 60 tot 100 m2. Ze zijn bijna allemaal anders. Woningzoekenden hebben dus veel keus.

Commerciële ruimtes
Op de begane grond komen commerciële ruimtes: in totaal 1.100 m2. GREEN gaat de commerciële ruimtes verkopen aan ondernemers uit de regio.

Afgesloten parkeerruimte
Woonforte koopt ook parkeerplaatsen, die worden afgesloten. Huurders van de appartementen kunnen ook een parkeerplaats huren. Er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid voor de commerciële ruimtes.

Nieuwbouwjournaal
Op www.woonforte.nl/nieuwbouw kunnen geïnteresseerden zich abonneren op het gratis nieuwbouwjournaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de woningen en andere nieuwbouwprojecten. Daar wordt ook bekend gemaakt wanneer de woningen in de verhuur gaan.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.