Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87!

Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87!

Ben jij een echte wijnliefhebber? Op woensdag is het bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 Woensdag Wijndag! Iedere week raadt eigenaar Dennis een wijn aan en welk gerecht daar bij past. Deze week is de Calusari Pinot Grigio Rosé aan de beurt.

“Bij deze zomerse tempraturen hoort natuurlijk een heerlijk koud glas rosé”, legt Dennis uit. De flessen rosé vlogen de afgelopen dagen dan ook de deur uit. “Iedereen geniet van het mooie weer. Na een dag werken is een lekker glas wijn een echte traktatie en dat merken wij nu ook in de winkel.”

Wijn uit Roemenië

De wijnen van wijnhuis Cramele Recas zijn afkomstig uit Roemenië. Niet meteen een land waarbij je denkt aan wijn, maar toch vind je hier wijngaarden die al eeuwenoud zijn. De Calusari wijnen van dit wijnhuis vind je sinds kort ook bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87.

Deze Pinot Grigio Rosé combineert goed met tapas, een lekkere frisse salade of een licht gerecht met kip. Ideaal voor bij dit zomerse weer dus! We worden ook nog eens heel blij van de prijs van deze rosé, je koopt hem namelijk voor € 5,95.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.