Winterzwemmen gaat weer van start: "Buiten zwemmen wordt een kerstbeleving"

Winterzwemmen gaat weer van start: "Buiten zwemmen wordt een kerstbeleving"

Goed nieuws voor alle liefhebbers van buiten zwemmen! Van 6 december tot en met 9 januari gaat het winter zwemmen weer van start. "Deze editie staat in het teken van kerst. Kerstmuziek, kerstbomen, kerstverlichting én warme chocolademelk na afloop maken de sfeer af."

De afgelopen maanden was er heel veel vraag naar zwemmen in het buitenbad. Vestigingsmanager Mitchel Hoogervorst: “Mensen hebben vorig jaar ontdekt hoe heerlijk is het om in het verwarmde water van het buitenbad én de frisse lucht banen te zwemmen. Aan dat verzoek hebben wij gehoor gegeven. We gaan het buiten heel mooi aankleden met kerstversiering waardoor het echt een beleving is.”

Het winterzwemmen start 6 december en gaat door tot en met 9 januari. Het water is verwarmd naar 21 graden, waardoor het aangenaam aanvoelt. Op het buitenterrein staat een grote tent waar mensen zich kunnen omkleden. Omdat alles buiten is, is het tonen van een QR-code vooralsnog niet nodig. Alleen wanneer mensen naar het toilet moeten dient een QR getoond te worden. 

Het buitenbad is op werkdagen geopend van 07:00 tot 11:00 uur en in de avond (met uitzondering van vrijdag) van 18:00 tot 20:00 uur. Ook op tweede kerstdag is het mogelijk om, voordat het kerstdiner start, buiten te zwemmen.

Zwemmen in het buitenbad kost € 6. Na afloop krijgen de zwemmers gratis een warme koffie, thee of chocolademelk. Vooraf reserveren is verplicht via De Thermen2.nl. Winterzwemmen is een aparte activiteit, winterzwemmers kunnen alleen gebruik maken van het buitenbad. In verband met een andere tariefstelling is het niet mogelijk om badenkaarten en/of abonnementen te gebruiken voor Winterzwemmen.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.