Win een aperitivo box van ALFREDS voor twee personen

Win een aperitivo box van ALFREDS voor twee personen

Wil jij met zijn tweeën even heerlijk genieten? ALFREDS heeft daar heerlijke nieuwe boxen voor samengesteld. Om dit te vieren mogen wij een aperitivo box voor twee personen weggeven! Deze box zit boordevol lekkere hapjes voor bij de borrel of als voorgerecht.

Wat kun je winnen?

Een aperitivo box voor twee personen van ALFREDS. Deze box is gevuld met diverse lekkere hapjes: rode bieten dip met feta en dille met bruschetta's; kip gehaktballetjes met Parmezaan, oregano en een saus van Baharat (4 stuks); truffel risottoballen met truffelmayonaise (2 stuks); garnalen in knoflookolie; huisgemaakte gekarameliseerde notenmix (in honing en zeezout); camembert met rozemarijn, tijm en cranberry met witlof bladen en mini dipstengels; en quiches met spinazie en feta (2 stuks). Deze hapjes kun je thuis nog opwarmen. De instructies hiervoor zitten in de box!

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie je de aperitivo box zou willen delen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 22 januari. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

De winnaar is Ella Van Essen-van Duijn, gefeliciteerd!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.