Wijnproeverij voor thuis van La Bodega ’87

Thuis wijnproeven met familie of vrienden? Of op zoek naar een leuk cadeau? Kies voor de wijnproeverijbox van La Bodega ’87!

Dat we met z’n allen thuis zitten tijdens de coronacrisis, betekent natuurlijk niet dat je ook geen leuke dingen thuis kunt doen. Thuis of via videobellen kan je wijnproeven met familie of vrienden. “Door de nieuwe coronamaatregelen hebben wij onze Italiaanse wijnproeverij van zaterdag 17 oktober moeten annuleren. Om onze gasten een leuk alternatief te bieden, hebben we onze eerste wijnproeverijbox voor thuis samengesteld”, vertelt Dennis van Veen, eigenaar van La Bodega ’87.

Met behulp van een korte handleiding, aromawiel en een notitieformulier kan je thuis de verschillende wijnen uit Italië gaan proeven. “We leggen in de handleiding kort uit hoe je de maximale smaakbeleving kunt realiseren, hoe het aromawiel werkt en waar je nu eigenlijk op moet letten tijdens het proeven.”

De Italiaanse wijnproeverijbox

Er zijn twee soorten boxen:

  • Proeverijbox 1 ‘wijntrip Italië’ voor € 45

Inhoud van de box: 1 witte wijn, 2 rode wijnen, een korte handleiding, aromawiel, notitieformulier en wijnbeschrijvingen.

  • Proeverijbox 2 ‘wijnreis Italië’ voor € 90

Inhoud van de box: 2 witte wijnen, 4 rode wijnen, een korte handleiding, aromawiel, notitieformulier en wijnbeschrijvingen.

De Italiaanse wijnboxen zijn vanaf vrijdagavond 16 oktober leverbaar. La Bodega ‘87 komt de box graag bezorgen, maar je kan de wijnbox ook komen ophalen in de winkel. Je kan de wijnbox bestellen door een mail te sturen naar info@labodega87.nl of te bellen naar 0172-601519 of 06-36103787.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.