Wielertocht "De Ronde om Alphen"

Wielertocht "De Ronde om Alphen"

AAN HET EINDE VAN DEZE  MAAND IS HET ZOVER: DE RONDE OM ALPHEN!

Schrijf je in voor deze prachtige rit door het Groene Hart. Inschrijven als individuele fietser kan, maar het is ook heel leuk om met een team in te schrijven. Je kunt kiezen voor 70, 100 of 140 kilometer. Electrische fietsen zijn ook toegestaan. Er is professionele motorbegeleiding en voor eten en drinken bij start, onderweg en bij de finish wordt natuurlijk gezorgd. Bji de finish zijn je familie en vrienden ook van harte welkom bij de gezellige afterparty met foodtrucks, drankjes en vermaak voor de kinderen.

Aanmeldbutton.JPG
 
WAT KRIJG JE BIJ INSCHRIJVING?
Na de inschrijving ontvang je per post een informatiebrief met de routes in GPX en op een kaart, je deelnemersbandje, een fietsbordje van De Ronde om Alphen en tie wraps voor bevestiging van het bordje, een muntje voor een drankje en een muntje voor een broodje kroket. 

Plaatje Smooth Coffee.jpg

Bij de start is er onbeperkt koffie en onderweg zorgen we voor koffie en gebak.Tijdens de route is er verkeersbegeleiding aanwezig. Bij de afterparty diverse foodtrucks en een springkussen voor de kinderen. Familie is van harte welkom om de fietsers op te vangen na deze prachtige rit. 
 
WAAR IS DE START EN FINISH?
We starten en eindigen bij Het Ketelhuys op de kop van de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Een prachtig oud industrieel pand, dat vroeger het aangelegen bedrijventerrein voorzag van energie, water en stoom. Het adres: Eikenlaan 18 Alphen aan den Rijn.  Wilbert en Ard verzorgen de heerlijkste biertjes (of wjintjes) voor alle sportieve rijders en hun supporters.

Plaatje startlocatie.jpg

Klik hier voor meer informatie over Het Ketelhuys 

SPONSOR UITGELICHT
Wij zijn Zorg en Zekerheid. De zorgverzekeraar die thuis is in jouw leefwereld. Vanuit onze Leidse thuisbasis komen we op voor de beste zorg bij jou in de buurt. En werken we aan onze missie: samen zo gezond mogelijk door het leven gaan.
Als regionale zorgverzekeraar kennen wij jouw omgeving en jouw zorgaanbieders. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan. Denk aan afspraken over de zorg die jij nodig hebt. Dichtbij als het kan, verder weg als het moet.

Logo Z&Z.jpg

Klik hier voor meer informatie over Zorg & Zekerheid

Sponsors + logos.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.