Wie geef jij extra warmte en zachtheid met kerst?

Wie geef jij extra warmte en zachtheid met kerst?

Deze gure dagen vragen om warmte en gezelligheid. Met de homewear kledinglijn van UGG, verkrijgbaar bij Van Keeken, voelt alles warm en zacht aan en kruip je lekker tegen elkaar aan op de bank terwijl je naar je favoriete serie kijkt met je favoriete warme drankje.

Dus maken we het binnen met elkaar gezellig rondom het haardvuur, of met de kerstboom erbij en lieve mensen om ons heen. Familie of vrienden - ook al is het kringetje klein - we maken de kerst compleet met elkaar. Daarbij wil je laten merken dat je veel om elkaar geeft. Dat kan met de kledinglijn van UGG. Het merk is weer helemaal terug van weggeweest!

Warm en comfortabel

Er is een collectie met zacht gevoerde hoodies, faux fur teddy vesten of zacht gevoerde 100 procent katoenen vesten met rits en capuchon. De bijpassende joggers zijn er uiteraard ook bij te verkrijgen. Ook de warme jassen van UGG zijn prachtig om te zien en uiteraard lekker warm en comfortabel. Bijvoorbeeld een heerlijke faux fur bomber in het lichtbruin of stoere zwart faux fur “reversible” jas die je ook binnenstebuiten kan dragen. In combinatie met een paar mooie UGG-boots kan jij er deze winter comfortabel en fashionable bij lopen. De volledige collectie kun je hier bekijken.

Last minute kerstcadeau nodig?

Wil je een origineel cadeau geven waar diegene ook echt heel veel plezier van gaat krijgen? Dan is dit hét cadeau waar je mee voor de dag kan komen! Woon je in Alphen, dan kan je tot 24 december bestellen en dan wordt het dezelfde dag nog bij je thuis bezorgd. Als kers op de taart wordt het ook nog eens leuk als kerstcadeau ingepakt.

Heb jij een last minute kerstcadeau nodig? Bestel een huispak van UGG en je maakt het helemaal! Bovendien geldt: vandaag besteld, vandaag in huis: tot 21:00 uur in Alphen aan den Rijn. Neem contact op via WhatsApp 06 14510240 of bel naar 0172 471008.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.