WerkVinden workshops: ‘November, pitchmaand'

WerkVinden workshops: ‘November, pitchmaand'

De maand november staat in het teken van pitchen.

De eerste indrukken zijn vaak bepalend, dus is het belangrijk dat je jezelf in korte tijd kan ‘verkopen’. Je moet je toekomstige werkgever in korte tijd ervan overtuigen dat jij de beste kandidaat bent voor die mooie baan. Niet alleen tijdens de Beurs van het Werk (2-november) wordt hier aandacht aan gegeven, maart ook tijdens de Walk & Talk (Bibliotheek, 5-.november). Daarnaast heeft WerkVinden in november twee worskhops over pitchen.

Donderdag 14 november: Workshop "Zorg voor de juiste Pitch"
In deze workshop leer je om een passende en pakkende pitch te maken over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit op een wijze dat anderen direct interesse tonen in jou en je wellicht verder kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste baan. Zorg dat je weet waar je kwaliteiten liggen: waar ben je goed in, waarom doe je dat graag en wat is je ervaring?

De workshop duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Adres: Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 15,00 (leden € 12,50).

Maandag 18 november: Workshop "Videopitch"
Als je echt onderscheidend wilt solliciteren en jezelf goed wilt presenteren is een videopitch de manier. Maar hoe maak je er een die écht opvallend is en past bij jouw persoonlijkheid? Mediacoaches Esta Barends en Aniek van Son gaan in op verschillende technieken die je kunt gebruiken om jezelf te presenteren. Je leert hoe de camera te hanteren en je voor een opname voor te bereiden.

De workshop duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Adres Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 15,00 (leden € 12,50). GRATIS voor deelnemers aan de workshop “Zorg voor de juiste Pitch”.

Stichting WerkVinden
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat onder meer uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor de maand NOVEMBER is het programma klaar en zijn er nog meer workshops en andere activiteiten. Iedereen kan zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl. De deelname is veelal gratis of soms met een kleine bijdrage.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.werkvindenalphen.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.